Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.11.2009, 20:41:54
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Sau poate ca cel inselat ar trebui sa inteleaga ca partenerul/a inca e in cautarea iubirii....
Andrusca, visezi (iti zic cu prietenie).
Ce cautarea iubirii? Despre asta vorbesc femeile care viseaza sa se marite, nu barbatii care inseala!
Pai cum esti cu una, dar cauti iubirea in alta parte?

Barbatii nu inseala din iubire de alta! Ei inseala din iubire de sine!

De fapt ei habar nu au ce inseamna sa iubesti.
Pai am o prietena care este inselata f urat de sotul ei.. nu dau detalii. Nu se poate abtine sa nu o insele! Termina o relatie, incepe alta..
Dar vine plangand inapoi la ea, cade in genunchi, se tavaleste la picioarele ei: cat de mult o iubeste, ca nu poate trai fara ea etc.. Este ca un vierme. Ce iubire cauta asta?

Andrusca.. ce sunt textele astea de telenovela cu iubirea (din nou, nu te simti jignita, ca-ti scriu cu drag)?
Iubirea este un sentiment, o stare, o senzatie care vine ca un val (sau ca o furtuna) etc?

NU, NU si iar NU!

Pai eu nu pot spune ca-mi iubesc copii si sa fac ce ma taie capul. Indiferent ce simt, eu ma trezesc cu noaptea in cap, le gatesc, pregatesc de scoala, ii spal, imbrac, hranesc, ii duc, ii aduc, fac teme cu ei, citesc povesti, ii pun in pijamale, stau cu ei pana adorm, apoi stranj jucarii, dau cu clor prin baie, spal rufe etc.. (daca voi credeti ca petele pe hainele copiilor ies cu detergentul din reclama.. va inselati) etc. Asta nu are nimic in comun cu senzatia de iubire! Dar nimic! Si totusi asta este iubirea: CE FACI PENTRU CELALALT!
Ce senzatii euforizante de iubire? Cand aveam copil mic, eram atat de obosita, dar atat de obosita ca nu vedeam unde merg cand ieseam cu caruciorul la plimbare. Si o femeie ma intreaba cum il cheama pe bebelus. M-am uitat ca o idioata la ea si nu stiu ce am balmajit.. NU MI-AM AMINTIT cum il cheama pe copilul meu! Asta inseamna oboseala. (Ma crezi ca poti adormi in picioare?)
Bun, am dat acest exemplu ca sa redefiniti iubirea!
IUBIREA ESTE CE FACI!
Nu este un sentiment care, ce sa spun, pica pe tine din senin cand il vezi pe altul.

(Am dat exemplul cu copiii, puteti adapta pt iubirea de sot, parinti etc... Pai cine are nevoie de un mormoloc care sa-ti spuna: cat te iubesc, iubito! dar el sa nu stie pe ce lume traieste?)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Am nevoie de ajutor Cristian8 Exorcismul 22 11.07.2011 18:57:03
am nevoie de ajutor!!! steluta1981 Umanitare 1 06.06.2011 18:43:44
Am nevoie de ajutor! Oanalia Generalitati 20 17.08.2010 08:14:51
Am nevoie de ajutor Idyahoo Generalitati 36 13.04.2010 21:38:50
Am nevoie de ajutor anitag Generalitati 14 12.11.2007 11:01:37