Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.11.2009, 12:00:04
ancaanca ancaanca is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.08.2009
Implicit

dragii mei,
nu resusec sa mi-l sciot din suflet si din minte, mi-e asa de dor de el. este o vorba: abia cand pierzi cu adevarat pe cineva realizezi cat a valorat. cu bune si rele asa cume el il doresc asa de mult . i-am scris ca mi-e dor de el si ca nu il pot uita si a raspuns dar deviat de le subiect.

cum sa il uit? cum sa pot sa merg mai departe? au trecut deja 3 luni decand nu ne-am vazut, a trecut si data cand era stabilita nunta , a trecut ....
Reply With Quote
Vechi 04.11.2009, 13:40:23
rebellu007's Avatar
rebellu007 rebellu007 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.08.2007
Religia: Ortodox
Implicit ...

Citat:
În prealabil postat de ancaanca Vezi mesajul
dragii mei,
nu resusec sa mi-l scot din suflet si din minte, mi-e asa de dor de el. este o vorba: abia cand pierzi cu adevarat pe cineva realizezi cat a valorat. cu bune si rele asa cum e el il doresc asa de mult . i-am scris ca mi-e dor de el si ca nu il pot uita si a raspuns dar deviat de le subiect.

cum sa il uit? cum sa pot sa merg mai departe? au trecut deja 3 luni decand nu ne-am vazut, a trecut si data cand era stabilita nunta , a trecut ....
pai mai mult de atat ce vrei? daca a trecut si data nuntii e clar... de ce tot vrei sa se faca voia ta cand voia lui Dumnezeu e alta?
tu nu intelegi ca nu e pentru tine?

e greu. te cred si te inteleg. cand stai atat de mult timp cu cineva e greu sa te dai batut. mai ales cand esti aruncat ca o haina veche...
lucrurile se fac la timp. trebuia sa va luati mai repede ca sa nu aiba ragaz sa se uite dupe fufe de 19 ani. dar trebuie sa vezi partea buna. Dumnezeu s-a milostivit de tine si nu te-a lasat sa te mariti cu unul care cum a dat de o bucata de tatisoara tanara a fugit dupe ea... daca iti facea asta cand deja erai maritata si mai aveai si un copil, doi...?

da, repet, e greu. dar Dumnezeu e mare si o sa te ajute sa treci peste asta. uita-l! nu faci decat sa te umilesti scriindu-i si implorandu-l sa se intoarca. probabil o tine pe aia in brate si rade de tine. fii demna. fii barbata. roaga-te, spovedeste-te, cere un program de viata de la un duhovnic. si ai sa vezi ca o sa iasa soarele pe strada ta.

ia-o asa cum iti spun eu. nu a fost de la Dumnezeu pentru tine. si ai scapat de o mare belea. iar cand te vei intalni cu fufa de 19 ani sa-i multumesti ca te-a scapat de asa o poama. roaga-te pentru ei sa fie fericiti, chiar daca suna aiurea, chiar daca iti este imposibil sa-i vezi impreuna. doar asa te vei vindeca. cand ii vei ierta.

revino-ti! e plina lumea de baieti buni care abia asteapta sa te cunoasca. nu e buricul pamantului chiar daca tu asa il vezi. ai sa afli si acest lucru si ai sa razi de aceste momente... ai sa vezi!

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 04.11.2009, 16:08:27
Junior Member

Implicit

tocmai ca il vad cel mai bun

am cunoscut persoane, doar cunoscut, dar la niciuna nu am vazut bunatatea si blandetea lui, chiar dc mi-a facut ce mi-a facut.

nu am pretentii, imi doresc langa mine un om credincios, bun, de casa cu caresa am pace si intelegere si el corespundea paerfect

credeti ca mai exista si oameni buni in lumea asta?
Reply With Quote
Vechi 04.11.2009, 16:13:16
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:

am cunoscut persoane, doar cunoscut, dar la niciuna nu am vazut bunatatea si blandetea lui, chiar dc mi-a facut ce mi-a facut.

nu am pretentii, imi doresc langa mine un om credincios, bun, de casa cu caresa am pace si intelegere si el corespundea paerfect

Incearca sa iesi, sa cunosti cat mai multi oameni si cu siguranta vei intalni omul potrivit pentru tine...partea ta de la Dumnezeu, crede si il vei primi!

Cum sa nu existe oameni buni pe lumea aceasta...sunt o multime!!!!!!!!
Reply With Quote
Vechi 05.11.2009, 11:10:00
Junior Member

Implicit

cum as putea sa imi dau seama acre e bun ?

e posibil sa nu il merit?

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Incearca sa iesi, sa cunosti cat mai multi oameni si cu siguranta vei intalni omul potrivit pentru tine...partea ta de la Dumnezeu, crede si il vei primi!

Cum sa nu existe oameni buni pe lumea aceasta...sunt o multime!!!!!!!!
Reply With Quote
Vechi 05.11.2009, 15:36:32
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
cum as putea sa imi dau seama acre e bun ?

e posibil sa nu il merit?
Pai cred ca deja iti dai seama si tu ca nu sunt buni aceia pe care i-ai intalnit deja, dar iti este frica sa astepti pana il vei cunoaste pe cel pentru tine si nici rabdare nu ai. In primul rand ar avea sens poate sa lupti pentru cineva atata timp cat ai vedea ca si el isi doreste sa paseasca alaturi de tine pe acelasi drum...in caz contrar e ceva total inutil si nesanatos.

Nu cred ca poti pune problema la modul asta, ca nu il meriti pe cel bun si de aceea nu il vezi, e tocmai invers...poate ca Dumnezeu vrea sa iti acorzi un ragaz in care sa te rogi pentru venirea lui in viata ta, pentru a lasa sa se faca voia Domnului si pentru ca tu sa devii mai buna, mai induhovnicita....si toate astea pentru ca toate au un timp al lor!!!!

Am avut si eu momente de nerabdare, la fel ca alte tale poate, m-am desparit si eu inainte de nunta, am iesit dupa aceea cu baieti cu care constatam de la prima intalnire ca nu am nici un punct in comun...si cred ca in slabiciunea mea ajunsesem sa ma intreb daca voi mai intalni vreodata omul meu...dar s-a intamplat si nici macar nu am depus eu efortul de a-l gasi. Dumnezeu face minuni!

Ai credinta in Dumnezeu si muulta rabdare...si ai sa vezi....

Last edited by AndruscaCIM; 05.11.2009 at 15:54:56.
Reply With Quote
Vechi 06.11.2009, 15:26:49
Junior Member

Implicit

Da, cunosc situatia

M-am legat si eu la cap fara sa ma doara (cum se spune) si acum nu stiu cum sa scap si ma nelinisteste foarte mult situatia asa.

Din nerabdare si singuratate m-am apropiat de o persoana, lucrurile au mers pentru ca el a vrut, eu m-am opus. Din pct meu de vedere nu exista implicare nu exista rel intre noi, in schimb el intelege altceva. Nu e nimic serios, ne vedem zilnic, facem excursii, luam masa de amiaza impreuna .... eu il vad ca pe un frate, insa el a inteles altceva si acum vreau sa ii clarific asta.
Vreau acel mom de respiro, vreau ca Dumnezeu sa aleaga pentru mine, vreau sa fie voia lui. Nici nu stiu cum sa procedez: sa stau singura, sa nu ies cu nimeni, sa refuz.... Cum ar trebui sa ma comport oare?

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Pai cred ca deja iti dai seama si tu ca nu sunt buni aceia pe care i-ai intalnit deja, dar iti este frica sa astepti pana il vei cunoaste pe cel pentru tine si nici rabdare nu ai. In primul rand ar avea sens poate sa lupti pentru cineva atata timp cat ai vedea ca si el isi doreste sa paseasca alaturi de tine pe acelasi drum...in caz contrar e ceva total inutil si nesanatos.

Nu cred ca poti pune problema la modul asta, ca nu il meriti pe cel bun si de aceea nu il vezi, e tocmai invers...poate ca Dumnezeu vrea sa iti acorzi un ragaz in care sa te rogi pentru venirea lui in viata ta, pentru a lasa sa se faca voia Domnului si pentru ca tu sa devii mai buna, mai induhovnicita....si toate astea pentru ca toate au un timp al lor!!!!

Am avut si eu momente de nerabdare, la fel ca alte tale poate, m-am desparit si eu inainte de nunta, am iesit dupa aceea cu baieti cu care constatam de la prima intalnire ca nu am nici un punct in comun...si cred ca in slabiciunea mea ajunsesem sa ma intreb daca voi mai intalni vreodata omul meu...dar s-a intamplat si nici macar nu am depus eu efortul de a-l gasi. Dumnezeu face minuni!

Ai credinta in Dumnezeu si muulta rabdare...si ai sa vezi....
Reply With Quote
Vechi 04.11.2009, 16:27:06
rebellu007's Avatar
rebellu007 rebellu007 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.08.2007
Implicit ...

Citat:

deci,
sa vedem cum te contrazici singura de toata frumusetea si spre rasul curcilor...

iti doresti...
un om credincios
- cata credinta are unul care isi lasa logodnica si se duce dupa o fufa ca sa-i povesteasca despre problemele lui?

de casa cu care sa ai pace si intelegere - glumesti? pe bune? ce pace si intelegere poti sa ai cu unul care la greu se duce si se intinde cu pustoaicele si le plange cu nasul intre tzatze de cat sufera? tu chiar crezi texte ca iese asa la un suc? sa fim seriosi... poate a fost asa la inceput dar iti spun eu ca acum e deja imbrobodit daca a renuntat la tot. poti sa fii sigura! si chiar daca e numai un suc. nu exista! n-are voie! toate problemele voastre se rezolva intre voi, sfatuiti de un duhovnic!

chiar atat de oarba poti sa fii? ca doar n-ai sa-mi spui ca dragostea e oarba. ca nu e! e mai transparenta ca oricare sentiment...
trezeste-te!

se spune despre barbati ca gandesc cu alt cap cand se duc dupa alte femei... dar de tine cu ce sa spun ca gandesti cand niciun motiv plauzibil n-ar trebui sa te tina langa el? retorica...
Reply With Quote
Vechi 04.11.2009, 16:34:16
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de rebellu007 Vezi mesajul
deci,
sa vedem cum te contrazici singura de toata frumusetea si spre rasul curcilor...

iti doresti...
un om credincios
- cata credinta are unul care isi lasa logodnica si se duce dupa o fufa ca sa-i povesteasca despre problemele lui?

de casa cu care sa ai pace si intelegere - glumesti? pe bune? ce pace si intelegere poti sa ai cu unul care la greu se duce si se intinde cu pustoaicele si le plange cu nasul intre tzatze de cat sufera? tu chiar crezi texte ca iese asa la un suc? sa fim seriosi... poate a fost asa la inceput dar iti spun eu ca acum e deja imbrobodit daca a renuntat la tot. poti sa fii sigura! si chiar daca e numai un suc. nu exista! n-are voie! toate problemele voastre se rezolva intre voi, sfatuiti de un duhovnic!

chiar atat de oarba poti sa fii? ca doar n-ai sa-mi spui ca dragostea e oarba. ca nu e! e mai transparenta ca oricare sentiment...
trezeste-te!

se spune despre barbati ca gandesc cu alt cap cand se duc dupa alte femei... dar de tine cu ce sa spun ca gandesti cand niciun motiv plauzibil n-ar trebui sa te tina langa el? retorica...
Perfect de acord.....
Reply With Quote
Vechi 05.11.2009, 11:08:39
Junior Member

Implicit

zici va vorbeste mama mea

ai atata dreptate

Citat:
În prealabil postat de rebellu007 Vezi mesajul
deci,

iti doresti...
un om credincios

trezeste-te!

Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Indrumare din partea vostra! AJUTOR Sanduu Generalitati 42 07.09.2011 14:51:01
Indrumare va rog! Sanduu Generalitati 6 29.03.2011 10:51:37
am nevoie de indrumare cristy Nunta 11 07.09.2007 23:46:25