![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
P.S. nu povestesc despre mine. eu sunt cel mai putin important in povestea noastra. mai degraba incerc sa deschid ochii altora care dau cu piciorul la ceea ce le-a daruit Dumnezeu... as vrea sa le strig durerea mea pentru ei. pentru ce sunt dispusi sa piarda... si cat de usor abandoneaza in lupta cu viata...
"ziua zilei spune cuvant, si noaptea noptii vesteste stiinta." Last edited by axios; 03.11.2009 at 19:17:27. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ca ne-a trecut juma de viata si 30% a fost dormita, 30%-50% am strans amintiri de la birou, stress, ne-am crezut importanti prin ce facem.. iar in rest, putinul timp ramas, l-am petrecut privind televizorul, in trafic, la sala de sport (sotul meu merge zilnic... asa ca merg si eu sa nu creada ca sunt lenesa/delasatoare/nu ma intereseaza cum arat..bla,bla... mergem pe rand ca cineva trebuie sa stea cu copiii.. deci din putinul timp petrecut acasa, 3 ore zilnic stam separati).. sunt chiar curioasa cat timp petrec efectiv cu sotul.. cred ca nici macar o ora zilnic. Si ii repet (dar crede ca sunt deprimata daca ma gandesc atat la moarte!) ca o singura certitudine avem in viata: ca vom muri! Si cu asta in minte trebuie sa traim... Bleah, nu se prinde nimic! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
tu roaga-te si fii tu cea inteleapta si pentru dansul. fii tu lumina din casa. pana la urma, ca doar e fosfor, va prelua lumina de la tine... Doamne ajuta!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
o casnicie esuata :( | Daniela87 | Nunta | 31 | 03.01.2010 23:40:26 |
Modele | Traditie1 | Pocainta | 0 | 19.09.2009 08:08:15 |
Despre casnicie | Laurentiu | Generalitati | 21 | 13.09.2007 16:13:51 |
Casnicie curata | nicoleta34 | Nunta | 35 | 03.07.2007 21:53:44 |
mandria si orgoliul in casnicie | cristy | Nunta | 12 | 20.05.2007 15:59:21 |
|