|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Pe mine nu m-a lamurit nimeni daca Raiul este Imparatia Cerurilor sau daca face parte din Imparatia Cerurilor. Sau daca este un loc sau o stare temporara inainte de Parusie pentru cei mantuiti.

__________________ Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Vin si eu daca nu se predau materii tampite acolo : ).Glumesc. Chiar nu stiu ce sa zic,si eu imi inchipui Raiul tot in aceasta maniera,adica paduri,dealuri,fara griji sau dorinte fara foame ori sete. Dar s-ar putea sa fie doar o simpla stare de multumire absoluta,fara peisaje.Cine stie... 
				__________________ Nu îi spune Lui Dumnezeu cât de mari sunt problemele tale.Spune-le problemelor tale cât de mare este Dumnezeu. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Sfintii Parinti au spus ca daca vom vorbi de corporalitate in rai, ea nu trebuie inteleasa ca fiind identica cu cea de aici. Mantuitorul dupa ce a inviat trece prin usile incuiate si se deplasa fara timp la mari distante. In concluzie, daca raiul este loc, el nu este dupa categoriile noastre - spatiu, timp, existenta... | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 14:28:48 | 
| Rămas bun! Sa ne vedem la Poarta Raiului! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 32 | 13.01.2013 19:59:29 | 
| sa ne vedem la poarta raiului! | lore86 | Generalitati | 11 | 31.08.2010 22:29:54 | 
| Frumusetile ortodoxiei | Hartford | Generalitati | 4 | 05.10.2009 22:39:45 | 
|  |