![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
(Pentru batjocura exista o vama speciala dupa moarte, din cate stiu. Este un pacat urat. Eu cred ca este opusul compasiunii si iubirii, vine din multa iubire de sine. Cine se pune in locul altuia nu poate batjocori). |
|
|
||||
|
||||
|
Scuze, dar eu chiar nu inteleg..se vede ca iti place sa fii umilita, insa gandeste-te ca pe undeva poate fi si vina ta.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
citeste NT :vei vedea ca Hristos nu batjocorit pe nimeni dar nici nu S-a lasat calcat in picioare de farisei, saduchei s.a |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...telitul+doamne ca sa gasiti o cale intre inimile voastre. Si mie imi e cunoscuta situatia, tatal meu mereu facea asa cu mine, acum am depasit-o amandoi cumva. Eu nu cred ca Domnul vrea sa "ne puna la punct" tinandu-ne intr-o stare din asta de frustrare. Frustrarea nu ajuta. Poate cel mai bine e sa il binecuvintezi in momentul in care te jigneste sau rade de tine (in sinea ta, aratandu-i-L Domnului), si sa fii mai tare la suprafata, cum zice Andrusca. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...telitul+doamne |
|
|
||||
|
||||
|
Necazul meu este ca mereu cred in binele si frumosul din sufletele unor semeni de-ai mei si mereu ma impiedic in neadevarul din ei si tot cad, incat peste tot port vanatai...Sigur , am reusit sa nu ma mai pedepsesc pe mine, pentru neputintele lor si asta zic eu , tot insemneaza ceva.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu ai cum sa gresesti daca faci ce ii place Domnului. Dar, atentie. Cu cat te vei apropia mai mult de El, e posibil sa intampini obsatcole mai mari. Cand el isi va regasi firea (cand vei fi trecut aceasta incercare), din alta parte pot sa apara obstacole si mai mari. Fii bucuroasa ca esti incercata. Si, nu uita ca, daca macar unul din cei doi este curat, prin el (ea) se sfinteste si celalalt. Dumnezeu sa te binecuvanteze! Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." Last edited by laurschepsis; 30.10.2009 at 19:17:05. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Doamne ajuta! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Care este scopul vietii? | amatyyy | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 53 | 23.05.2013 21:57:02 |
| Discretia care pazeste taina vietii duhovnicesti autentice | Adriana Cluj | Calugarul | 3 | 12.03.2012 19:33:52 |
| Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 17.08.2011 00:45:58 |
| Ce asteapta o fata care vrea sa se casatoreasca de | Ioan_Ciobota | Generalitati | 42 | 28.07.2007 02:13:20 |
|
|