Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Iudaismul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.10.2009, 07:26:28
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Draga heaven, daca de-a lungul istoriei ai fi fost torturata, gazata, executata, arsa pe rug si in cuptoare de vie de nenumarate ori PE NEDREPT, fi sigura ca ai fi capatat o sensibilitate iesita din comun la aceste atacuri, nu crezi?
Adevarat,Andrei,insa,totusi mi-as fi pastrat o doza de obiectivitate.Prea usor se striga aceste cuvinte:ura si antisemitism si mult prea usor se vede un atac in orice idee care nu este in asentimentul acestui domn.
Unii dintre noi chiar nu avem nimic contra acestui neam,insa,sa te fereasca Dumnezeu sa cauti niste lamuriri,ca in loc de niste explicatii de bun simt si logice,te trezesti pe un camp de batalie in care esti numit antisemit,cu siguranta trebuie ca ai un plan diabolic prin care sa denigrezi evreii si imediat "esti pus la respect" printr-o ploaie de epitete,care mai de care.
Si nu este prima data cand domnul acesta are aceasta atitudine cu mine,dar si cu alti utilizatori.
Tot ce am indraznit sa fac a fost sa postez acel link,in care se vedeau foarte clar afirmatiile presedintelui Israelului,adica nu era vorba de nici o minciuna a lui marioad24.
Asteptam si eu o explicatie pertinenta,care a fost aceea ca "lui evreului i se falfaie".
In rest,incercand sa inteleg printre cuvinte,am dedus mai mult ca spune ca totul este o inscenare menita sa ii denigreze pe evrei.Sa inteleg ca presedintele Israelului este o marioneta in mainile...cui?
Sa stii ca am printre cunostinte si evrei,dar te rog sa ma crezi ca nu l-am vazut pe nici unul dintre ei sa se exprime la modul asta.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Evreii din viata mea cristipuiu Intamplari adevarate 100 26.11.2011 02:24:19
o intrebare oarecum stupida->Obiceiurile pagane cristina.c Generalitati 5 09.04.2010 13:04:38
Evreii Mesianici Danut7 Generalitati 0 23.01.2010 10:48:28
Evreii in Romania. Evreulcelales Iudaismul 2 02.10.2009 17:42:50
evreii jezisovi_pivo_nelej Iudaismul 28 14.07.2009 19:07:27