![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
E bine si asta dl Ovidiu.I-am cam taiat aripile.:))
|
|
|||
|
|||
![]()
Si chiar daca nu ai postat tu acele versete,nici ale mele nu sunt.Sunt versetele bibliei,nu-i rau sa le explici daca cineva ti-a cerut asta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Am mai discutat pe marginea acestui pasaj.Nu aduc eu in discutie cuvantul "spiritism",Gugustiucul alias Condor o face.Dupa ce am studiat acest pasaj uite la ce concluzie am ajuns(nu numai eu si multi au aceeasi parere,chiar si Condor,desi nu mi-a raspuns la intrebarea pe care i-am adresat-o acum).
Daca te intereseaza e undeva pe pagina http://www.crestinortodox.ro/forum/s...=4290&page=133 la postarea peetor |
|
|||
|
|||
![]()
Pe el l-am si intrebat.
Dumneata nu esti departe de credinta ortodoxa, cel putin din punctul meu de vedere.Chiar daca esti sau nu esti ortodox.Cine nu este impotriva noastra este pentru noi. |
|
|||
|
|||
![]()
Am vazut ca mi-ai pus postarea si am crezut ca mie mi te adresezi.Scuze.Cat despre constatarile referitoare la religii,eu vreau sa fiu cat se poate de obiectiv.Vad totul prin prisma Scripturii de aceea tot ce spun vreau sa fie ancorat in Scriptura.Daca il contrazic pe cineva o fac prin Scriptura,de aceea nu sunt de acord cu ideea inexistentei sufletului dupa moarte,pentru ca pur si simplu vad ca nu este biblica.
|
|
|||
|
|||
![]()
Adica imi pare bine ca vad un frate in Hristos care nu este de aceiasi religie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si eu la fel.:)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca Biserica este formata din toti cei ce se inchina in duh si adevar,iar Ierusalimul cel ceresc liber este.
|
|
|||
|
|||
![]()
Intr-adevar.Ceea ce nu inteleg multi este ca in fata Lui Dumnezeu,oamenii nu se impart in ortodocsi,catolici,penticostali,adventisti,baptist i etc.In fata lui Dumnezeu oamenii se impart in cei care fac voia Lui si cei care nu fac voia Lui.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
DRUMUL SUFLETULUI DUPĂ MOARTE (3) - Parintele Cleopa | clujeanul33 | Generalitati | 3 | 04.05.2010 21:29:27 |
DRUMUL SUFLETULUI DUPĂ MOARTE (4) - Parintele Cleopa | clujeanul33 | Generalitati | 1 | 04.05.2010 19:53:57 |
DRUMUL SUFLETULUI DUPĂ MOARTE (2) - Parintele Cleopa | clujeanul33 | Generalitati | 0 | 04.05.2010 18:55:25 |
DRUMUL SUFLETULUI DUPĂ MOARTE (1) - Parintele Cleopa | clujeanul33 | Generalitati | 0 | 04.05.2010 18:26:17 |
|