Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.10.2009, 17:53:54
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Ba este intoxicare pura. Au recunoscut si UE si SUA ca Rusia a fost provocata de catre Georgia. Operatiunile militare au fost initiate de Georgia, primele focuri s-au tras de catre georgieni. Presedintele oligofren (si dictator dupa cum s-a dovedit) al Georgiei s-a gandit el asa, ca de fapt o sa se bage SUA in conflict si uite asa devine Georgia buturuga mica... Yeah, right!

.
Multumesc Sergiu ca ai clarificat tu aceasta mare intoxicare in masa a romanilor de catre media nemernica.
Interesant ca desi CNN-ul si toata lumea s-a scuzat pentru eroarea de a fi crezut ca rusii ar fi inceput asaltul, si a platit despagubiri victimelor pentru jignirea lor grava in stiri, romanii au ramas cu versiunea mincinoasa in cap ca noi suntem mai speciali...

Mai fratioare Mihaile, Gruzinii in mod provocator( cu ordine ) au intrat in Osetia de Sud unde 99% sunt majoritari rusii si gruzini casatoriti cu rusi si au inceput arbitrar sa traga CU TANCURILE IN BLOCURI PLINE DE OAMENI!!!! si in masinile pline cu familii care fugeau de ei?
Tu realizezi ce vorbesti cind ii aperi pe acest criminal de presedinte?...care la tv incepea sa-si manince cravata in fata intregii lumi cind l-au prins cu mita-n sac?...ca altceva nu este decit un lingau a lui Bush?

Last edited by andreicozia; 23.10.2009 at 18:01:38.
Reply With Quote
Vechi 23.10.2009, 18:09:18
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Acum iar populatia Rusiei moare de foame in timp ce unii inselati de duhuri rele au foarte multe averi

A nu plati lucratorii cu plata datorata e pacat strigator la cer adica la Dumnezeu si Dumnezeu va interveni asupra celor din Rusia de fac asa ceva ca sa apere pe saraci daca se continua cu aceasta.

.
Ai mai ramas cu ceva in urma frate Mihail. Nu mai moare nimeni de foame in Rusia
De cind a venit trupa lui Putin la putere acum 10 ani, primul lucru pe care l-a facut a fost sa plateasca pe toti restantierii care sufereau din cauza oligarhilor avizi de bani, care nu plateau oamenii si trimiteau toate fondurile in afara la investitii in Occident.

Banuiesc ca confuzi situatia cu ce este la noi in tara unde am inca prieteni care sunt platiti in scaune si fotolii
Reply With Quote
Vechi 23.10.2009, 19:06:42
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Da ce rusii inspirati de Duhul Sfant sau de draci au venit in Romania si au incercat sa impuna ca limba de cult limba slavona?
Ia vedeti in Biserica Sfintei Manastiri Antim in ce limba si cu ce litere a pus Sfantul Antim Ivireanul sa se scrie acolo.Ca e scris in romaneste cu litere romanesti si asta dinainte de anul 1800.Da in alte Sfinte Biserici in loc sa fi fost scris pe romana era scris pe slavona.
Cu ce se deosebeau tarii rusi de inselatul de duhuri rele Iulian Apostatul ca si acela lipsea pe crestini de invatatura?
Ca tarii oare au facut scoli sa invete toti copii sa citeasca?Nu.Pai in Imperiul Bizantin era scoala pentru toata lumea si in tarile romanesti s-a facut asa da la rusi nu s-a facut.
in Rusia ca sa vedeti cat de bine traieste populatia saraca daca aveti bani puteti face o excursie sa va convingeti cu ochii vostri.Cel mai scump oras din Europa e Moscova.

Last edited by mihailt; 23.10.2009 at 19:13:39.
Reply With Quote
Vechi 23.10.2009, 19:14:09
gavriil gavriil is offline
Banned

Data înregistrării: 04.11.2005
Locație: Galati
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru gavriil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Ce ar face aceasta majoritate covirsitoare din Romania in cazul unui conflict armat al UE impotriva altei tari majoritare ortodoxe, ca Serbia, Rusia, Grecia ?..cind s-ar trece de la vorbe la faptele crestinului!...

Oare am actiona ca ortodocsi si ne-am pastra coloana vertebrala dreapta refuzind sa luptam impotriva fratilor ortodocsi sau ca de obicei cum am mai vazut in istorie , brusc se va asterne un val peste credinta si fraternitate si vom uita de apartenenta noastra la crestinismul ortodox si vom fi alaturi de cei din UE, catolici, protestanti, de gay si pedofili etc?
oamenii pentru o viata mai buna sint in stare sa renunte la propria religie.
depinde de fiecare ce drum va alege.
Reply With Quote
Vechi 23.10.2009, 19:14:22
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Implicit ???

Parca nu-mi vine sa cred ca sunt asa putini cei care nu sunt ortodocsi (adica sunt totusi si catolici de toate felurile, evrei, musulmani, sectanti, atei etc.) in Romania.
Reply With Quote
Vechi 23.10.2009, 22:39:08
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Implicit

http://www.youtube.com/watch?v=XSzlN...eature=related
Vedeti ce zice si IPS Lazar Puhalo:
printre cele mai vechi monumente crestine sunt in Dobrogea,Romania,de prin anul 200.
Si in Grecia crestinismul e foarte vechi ca a fost propovaduit acolo chiar de Sfantul Apostol Pavel.Probabil ca tara crestin ortodoxa Grecia e cea mai veche.

Last edited by mihailt; 23.10.2009 at 22:43:00.
Reply With Quote
Vechi 23.10.2009, 23:10:47
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Implicit

De ce ar trebui sa tinem cu niste popoare ortodoxe? Asta nu e dreptate.

Faptul ca rusii sunt ortodocsi nominali nu-i face si crestini. Rusii si ucrainenii sunt hoti si asa vor ramâne pâna când vor da înapoi ce au furat.
Datorita lor basarabenii au fost rusificati si spalati la creier, datorita lor sudul Basarabiei si nordul Bucovinei au fost date ucrainei, nu mai zic de nedreptatile facute altor popoare de acesti imperialisti mizerabili.

Si ceea ce au facut georgienilor e o mizerie. Osetinii sunt corespondentul secuilor în Georgia, o enclava de migratori care au cotropit o parte din teritoriul lor si în 1990 si-au declarat independenta. A spune ca Georgia a provocat Rusia prin invazia Osetiei de Sud de o aberatie.
Vechi 23.10.2009, 23:43:20
eclat_de_lune eclat_de_lune is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2008
Implicit

Ce s-a intamplat In georgia cu Osetia a fost replica Rusiei la chestiunea ce tine de independenta Kosovo in Europa. Daca UE si SUA au recunoscut independenta Kosova, in ciuda Serbiei si a partenerului ei traditional Rusia, atunci, mama Rusia s-a gandit sa faca si ea la fel cu Georgia, fosta tara URSS cu deschidere la Mare Neagra....au recunoscut independenta Osetiei in ciuda Georgiei- aceasta din urma cam sprijinita cel putin moral de Occident. Georgienii sunt acum cam suparati ( e o chestiune ce tine de pozitia geostrategica la Marea Neagra a Osetiei si de flota) si probabil, dupa cum spun unii cunoscatori, pe la anul e posibil un nou conflict in zona.
Referitor la topic, eu cred ca nu sunt treburile noastre aici. Sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului si lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu. Niciuna dintre deciziile politice nu sunt luate in functie de convingerile moral-religioase, decat daca acestea din urma pot in vreun fel sa contribuie la securitatea nationala sau la interesul national.
Vechi 23.10.2009, 23:49:47
marioad24's Avatar
marioad24 marioad24 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2009
Locație: bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru marioad24 Send a message via Skype™ to marioad24
Implicit de unde ai scos 85%?

eu stiam de vreo 80%. Sa accept ca sunt (scriptic) 85%; dar cat timp cei care au functiile de conducere in Romania sunt alogeni (mai ales spiritual), e greu sa urmam calea ortodoxa in cazul unui conflict. Si, ca sa nu fiu contrazis, dau exemplul cu Iugoslavia. N-au fost romaanii in stare sa participe la un mars de protest in 1999, darmite sa faca un front comun ortodox.... in acea zi de duminica a inceputului de primavera 1999, au fost doar ~100 de oameni condusi de Gelu Voican Voiculescu...
Desi nu te simpatizez absolut deloc, totusi imi place acest logo al tau: "Nu poate fi viata dupa moarte daca nu exista viata inainte de moarte". foarte profund....
Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Ce ar face aceasta majoritate covirsitoare din Romania in cazul unui conflict armat al UE impotriva altei tari majoritare ortodoxe, ca Serbia, Rusia, Grecia ?..cind s-ar trece de la vorbe la faptele crestinului!...

Oare am actiona ca ortodocsi si ne-am pastra coloana vertebrala dreapta refuzind sa luptam impotriva fratilor ortodocsi sau ca de obicei cum am mai vazut in istorie , brusc se va asterne un val peste credinta si fraternitate si vom uita de apartenenta noastra la crestinismul ortodox si vom fi alaturi de cei din UE, catolici, protestanti, de gay si pedofili etc?
Reply With Quote
Vechi 23.10.2009, 23:52:51
marioad24's Avatar
marioad24 marioad24 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2009
Locație: bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru marioad24 Send a message via Skype™ to marioad24
Implicit a se observa ca si aici

a se observa ca si aici s-a creat un conflict intre 2 popoare ortodoxe. vinovat este acest saakashvili, om de paie, fricos, bolnav psihic, o unealta in mana marii finante.

Citat:
În prealabil postat de eclat_de_lune Vezi mesajul
Ce s-a intamplat In georgia cu Osetia a fost replica Rusiei la chestiunea ce tine de independenta Kosovo in Europa. Daca UE si SUA au recunoscut independenta Kosova, in ciuda Serbiei si a partenerului ei traditional Rusia, atunci, mama Rusia s-a gandit sa faca si ea la fel cu Georgia, fosta tara URSS cu deschidere la Mare Neagra....au recunoscut independenta Osetiei in ciuda Georgiei- aceasta din urma cam sprijinita cel putin moral de Occident. Georgienii sunt acum cam suparati ( e o chestiune ce tine de pozitia geostrategica la Marea Neagra a Osetiei si de flota) si probabil, dupa cum spun unii cunoscatori, pe la anul e posibil un nou conflict in zona.
Referitor la topic, eu cred ca nu sunt treburile noastre aici. Sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului si lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu. Niciuna dintre deciziile politice nu sunt luate in functie de convingerile moral-religioase, decat daca acestea din urma pot in vreun fel sa contribuie la securitatea nationala sau la interesul national.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Spiritii ortodocsi Geony Secte si culte 10 17.02.2014 17:49:24
Ultra-ortodocsi Tia Despre Biserica Ortodoxa in general 17 28.12.2009 14:49:44
Pot fi mantuiti si ne-ortodocsi? Iacov Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 95 22.01.2007 15:03:29
Cinefili ortodocsi Aalin Generalitati 5 08.01.2007 19:55:10