Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.10.2009, 20:38:18
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lavinia40 Vezi mesajul
Andrei, eu stiu ca mirenii nu pot citi Moliftele SF.Vasile!Nici toti preotii nu le citesc!!!Am umblat prin multe manastiri, am citit zic eu..suficient pe aceasta tema.Am avut duhovnici din 2 manastiri ortodocse supercunoscute ...dar nici pe departe asa ceva.
Uite, eu nu pot citi nici toti psalmii..(doar primele 8 si utimele 5 catisme-si exista topic pe aceasta tema).
Eu sunt un biet om, ce bare-mi incearca sa se informeze corect...caci daca-i vorba de traire, sunt varza.
Nu postez aceste lucruri de dragul de a ma baga in seama, ci sincer m-a cutremurat mult ce am citit!

Doamne-Ajuta!
Lavinia, nu intotdeauna avem timp sa umblam dupa duhovnici cu har pentru molifte. Tinem post, ne rugam mergem la masluri si-i rugam pe cei care sunt de acord sa le citeasca.

Cind vezi ca toate posibilitatile lumesti de remediere a dezastrului din jurul tau au fost epuizate nu ne mai ramine decit sa recurgem la "chirurgie divina" prin aceste rugaciuni ale puterilor ceresti care lupta pentru noi incontinuu

Nu ai nici o idee ce se poate intimpla. Daca crezi ca poti anticipa niste evenimente care dupa logica omeneasca ar trebui sa se intimple, iti spun ca nici prin cap nu-ti trece ce se poate intimpla...apar brusc de nicaieri oameni necunoscuti, ajungi in locuri noi, etc care contribuie la desfasurarea LUCRARII INCEPUTE, ... iar tot ce faci mai departe, toate deciziile pe care le iei,... fii sigura ca faci sub ascultare de ce ti se spune de duhovnic
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce e pacatul? culianu Pocainta 34 18.12.2010 21:02:30
Pacatul patinina34 Despre Sfanta Scriptura 27 25.05.2009 16:11:34
Pacatul global si pacatul personal patinina34 Din Noul Testament 3 28.12.2008 01:50:58
pacatul? Annamarria Generalitati 4 11.02.2008 12:53:26
Pacatul romandragut Despre Biserica Ortodoxa in general 62 12.08.2007 18:38:46