Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.10.2009, 09:10:00
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ghemis Vezi mesajul
Eu credeam ca se ascunde si o doza de seriozitate in replica care ati dat-o lui Fany71. Daca parerea mea nu conteaza pt.dumneata poate conteaza pentru altcineva.Parerea mea generala este ca toti avem ceva de invatat din aceste discutii.Nu este asa?
Cu siguranță ! Ai dreptate, singura problemă este de a evita calificativele nedorite , neavenite. jignitoare , în rest : toate bune și cu folos ție ! Doamne ajută ! +
Vechi 19.10.2009, 09:47:28
ghemis ghemis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Cu siguranță ! Ai dreptate, singura problemă este de a evita calificativele nedorite , neavenite. jignitoare , în rest : toate bune și cu folos ție ! Doamne ajută ! +
Daca v-ati simtit jignit pentru (mare pezevenghi,smecher se traduce) i-mi cer iertare.Totusi i-mi permit o remarca,Cristiboss56 nu presupune si o oarecare doza de mandrie?Nu o spun cu rautate ci in sensul de corectare.Vad multi pe forum care i-si pun tot felul de nickname-uri care nu fac altceva decat sa le descopere starea in care se afla.Gresesc? Toate cele bune si d-tra.Iertati-ma daca am indraznit mai mult.
Reply With Quote
Vechi 19.10.2009, 10:02:03
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ghemis Vezi mesajul
Daca v-ati simtit jignit pentru (mare pezevenghi,smecher se traduce) i-mi cer iertare.Totusi i-mi permit o remarca,Cristiboss56 nu presupune si o oarecare doza de mandrie?Nu o spun cu rautate ci in sensul de corectare.Vad multi pe forum care i-si pun tot felul de nickname-uri care nu fac altceva decat sa le descopere starea in care se afla.Gresesc? Toate cele bune si d-tra.Iertati-ma daca am indraznit mai mult.
Răspund pentru nu știu a câta oară la aceasta ( am mai scris despre aces id ) . Deci, în urmă cu ceva timp în urmă , când nu prea aveam treabă cu netul, fiul meu mi-a deschis un cont de email pe yahoo . Id-ul a fost ales de el după mai multe încercări de logare. Mi-am păstrat acest id. peste tot , și pe yahoo și google și pe forumul ăsta și pe forumul Bis.Mercurie , peste tot . Asta este istoria acestui id. , în rest stai în liniște căci vai de șefia mea în viață ! Am slugărit și le-am umplut burțile altora . Toate cele bune și cu folos ție ! Cristian
Vechi 19.10.2009, 10:15:04
ghemis ghemis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Răspund pentru nu știu a câta oară la aceasta ( am mai scris despre aces id ) . Deci, în urmă cu ceva timp în urmă , când nu prea aveam treabă cu netul, fiul meu mi-a deschis un cont de email pe yahoo . Id-ul a fost ales de el după mai multe încercări de logare. Mi-am păstrat acest id. peste tot , și pe yahoo și google și pe forumul ăsta și pe forumul Bis.Mercurie , peste tot . Asta este istoria acestui id. , în rest stai în liniște căci vai de șefia mea în viață ! Am slugărit și le-am umplut burțile altora . Toate cele bune și cu folos ție ! Cristian
OK.Doamne ajuta!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cimitirele, clinici duhovnicesti parasite consthantin Intrebari utilizatori 4 12.10.2011 16:39:40
Scrisorile in lant idealist Generalitati 3 10.06.2010 00:47:14
Razbunarea celui sarac elisabeta cretu Intrebari utilizatori 5 24.05.2010 18:49:09
Avionul presedintelui Poloniei s-a prabusit Mihnea Dragomir Stiri, actualitati, anunturi 43 30.04.2010 11:33:10
Sa nu ne impotrivim celui rau ancah Generalitati 44 18.12.2006 22:07:37