Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.10.2009, 06:13:10
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de pui Vezi mesajul
Ai f mare dreptate Si eu sunt f dezamagita de prieteni
Cu Dumnezeu inainte, Georgiana draga !

Eu am observat ca desi de multe ori ma bag singura in gura lupului si/ sau calc in strachini, mereu apare o mana salvatoare care ma scoate la lumina. si intr-adevar, cum zicea si Costel, toate sunt date cu un scop si ne ajuta la devenire. Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 17.10.2009, 06:38:27
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
ce poetici sunteti unii pe-aici... de ce mai bine nu ziceti fratilor ca n-aveti nici o problema arzatoare, ca oameni suntem !
Ai dreptate Mirela... topicul asta fost deschis doar asa ptr ca sa mai existe unul in plus, un loc unde sa putem batea campii cu gratii de lebede.. intr-un spatiu virtual ca acesta nu suntem multi care avem curajul de a spune deschis ce ne arde.... si atunci incepem sa filosofam, sa facem poezie, bla, bla, bla-uri....
Acelasi lucru il constat si in orasul in care ma aflu, ne asfixiem in formalism...cea mai amuzanta faza a avut loc chiar in fatza bisericii, intrebam niste doamne cum le merge (stiu despre ele ca au mari probleme pe diverse planuri) si toate afisau acel zambet conventional spunand ca sunt ff bine ca totul e perfect.Le-am raspuns razand ca ne aflam chiar in fatza bisericii si ca tocmai au rostit o mare minciuna
Reply With Quote
Vechi 17.10.2009, 06:54:58
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Eu cred ca este alegerea fiecaruia cum raspunde la intrebari,in general:formal sau spune ce simte.
Reply With Quote
Vechi 17.10.2009, 07:11:27
MarinaAlca's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Eu cred ca este alegerea fiecaruia cum raspunde la intrebari,in general:formal sau spune ce simte.
Absolut de acord cu tine.. insa pe mine ma doare cand vad atata vorbarie "pe dupa perdea" .... prea multe masti in spatele carora ne ascundem neputintele, neimplinirile si frustrarile, mai ales pe niste topice care prin insusi titlul lor se vor a fi o poarta spre o exprimare fara ocolisuri.
Stii cum vad eu lucrurile? raspunsul pe oricare dintre topice este OPTIONAL!!!Nu suntem la examen in fatza testului obilgatoriu!
Deci nu te obliga nimeni sa iti faci norma de postari, sa raspunzi numai de dragul de a scrie ceva.Daca simt ca nu pot fi sincera pe un astfel de topic atunci mai bine ma abtin.Caut alte subiecte.

Last edited by MarinaAlca; 17.10.2009 at 07:16:28.
Reply With Quote
Vechi 17.10.2009, 07:20:22
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Iti dau perfecta dreptate,doar ca am vrut sa iti spun ca nu toti cei care au scris pe acest topic au fost musai formali,ci unii probabil chiar au scris despre ceea ce simt.
Reply With Quote
Vechi 17.10.2009, 07:27:32
lavinia40 lavinia40 is offline
Banned

Data înregistrării: 03.09.2009
Locație: Bacau
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Ai dreptate Mirela... topicul asta fost deschis doar asa ptr ca sa mai existe unul in plus, un loc unde sa putem batea campii cu gratii de lebede.. intr-un spatiu virtual ca acesta nu suntem multi care avem curajul de a spune deschis ce ne arde.... si atunci incepem sa filosofam, sa facem poezie, bla, bla, bla-uri....
Acelasi lucru il constat si in orasul in care ma aflu, ne asfixiem in formalism...cea mai amuzanta faza a avut loc chiar in fatza bisericii, intrebam niste doamne cum le merge (stiu despre ele ca au mari probleme pe diverse planuri) si toate afisau acel zambet conventional spunand ca sunt ff bine ca totul e perfect.Le-am raspuns razand ca ne aflam chiar in fatza bisericii si ca tocmai au rostit o mare minciuna
Intr-un necaz poti bate campii?...doar daca nu ne lasa nervii...(Si bietele doamne, trebuiau sa ingenuncheze, sa faca metanii la intrebarea ta?....ai si ras la raspunsul lor.... tu esti o.k.,stii binele si raul, ai proclamat:spune-ti o minciuna....tu tot timpul spui adevarul?...Nu prea esti delicata, Marina!!!)
Nu stiu daca ai citit si mesajul meu, eu ma bucur mult pt. sanatatea mamei tale...
Doamne-AJUTA!
Reply With Quote
Vechi 17.10.2009, 07:28:33
MarinaAlca's Avatar
Senior Member

Implicit

Uite, in momentul de fatza am o gramada de probleme, insa nu consider ca vreau sa le fac publice ptr milioane de persoane care pot accesa acest forum.
Nu ma pot insa abtine sa nu remarc cum in niste vremuri grele ca acestea, cand oamenii sunt trimisi in somaj pe capete, cand sunt atatia necajiti ca le este amenintat locul de munca,oameni care traiesc cu grija ca maine nu au ce pune pe masa copilasilor, ca nu au cu ce sa-si plateasca chiria, ca trebuie sa faca frigul ptr ca nu indraznesc sa tina caloriferele prea mult deschise acum cand frigul a dat navala( de groaza ca luna viitoare nu pot plati factura)....si iata cum, in aceste vremuri singura noastra problema este de fapt dorul de Dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 17.10.2009, 07:39:51
MarinaAlca's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de lavinia40 Vezi mesajul
Intr-un necaz poti bate campii?...doar daca nu ne lasa nervii...(Si bietele doamne, trebuiau sa ingenuncheze, sa faca metanii la intrebarea ta?....ai si ras la raspunsul lor.... tu esti o.k.,stii binele si raul, ai proclamat:spune-ti o minciuna....tu tot timpul spui adevarul?...Nu prea esti delicata, Marina!!!)
Nu stiu daca ai citit si mesajul meu, eu ma bucur mult pt. sanatatea mamei tale...
Doamne-AJUTA!
Vorbesti in dodii, confuz ...nu am inteles aproape nimic din mesajul tau.Despre ce doamne vorbesti??? Aici e un forum unde posteaza deopotriva femei cat si barbati... ai cazut in penibil si exagerare cu remarca ingenuchierii si metaniilor... unde dai si unde crapa! ce are..***** cu prefectura???Cine a ras????Pe forum da, am spus intotdeauna ceea ce am gandit!(adica adevarul relativ, PUNCTUL MEU DE VEDERE).. adevarul ABSOLUT numai Dumnezxeu il detine.
Delicata???? Nu de asta ne aflam aici. Ne aflam ptr a fi sinceri, nu delicati in falsitate.
Daca iti voi spune in modul cel mai delicat posibil ca esti cea mai minunata femeie din lume si ca tine nu mai exista alta, te va incalzi cu ceva delicatetea mea?? Sau te va deranja linguseala si lipsa mea de onestitate?
Stii care e greseala ta??? Doresti ca lumea sa rosteasca ceea ce iti place tie sa auzi, nu doresti puncte de vedere ci CONFIRMARE A PUNCTELOR TALE DE VEDERE.SUNTEM PE UN FORUM!!!! FIECARE ARE DREPTUL DE A ISI EXPRIMA PUNCTELE DE VEDERE.

Si apropo de sanatatea mamei, ce legatura are cu subiectul asta??? Si tu daca ai fi postat o veste buna despre mama ta, cu siguranta ca m-as fi bucurat sincer.

PS.Acum am remarcat ca tu esti intiatoarea topicului. Intrebarea e f buna, ceea ce am vrut eu sa spun e ca: pacat ca nu toti ne putem asuma sinceritatea de a raspunde la ea.

Last edited by MarinaAlca; 17.10.2009 at 07:51:31.
Reply With Quote
Vechi 17.10.2009, 07:57:03
lavinia40 lavinia40 is offline
Banned

Data înregistrării: 03.09.2009
Locație: Bacau
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Uite, in momentul de fatza am o gramada de probleme, insa nu consider ca vreau sa le fac publice ptr milioane de persoane care pot accesa acest forum.
Nu ma pot insa abtine sa nu remarc cum in niste vremuri grele ca acestea, cand oamenii sunt trimisi in somaj pe capete, cand sunt atatia necajiti ca le este amenintat locul de munca,oameni care traiesc cu grija ca maine nu au ce pune pe masa copilasilor, ca nu au cu ce sa-si plateasca chiria, ca trebuie sa faca frigul ptr ca nu indraznesc sa tina caloriferele prea mult deschise acum cand frigul a dat navala( de groaza ca luna viitoare nu pot plati factura)....si iata cum, in aceste vremuri singura noastra problema este de fapt dorul de Dumnezeu.
Da Marina, dar Dumnezeu vorbeste prin oameni.Cum spune un forumisit,,o vorba buna , balsam pentru suflet".De ce sa dam si noi cu piatra in oamenii prabusiti, sau pe cale de prabusire, cum i-ai interogat tu in fata bisericii?(printr-un zambet-crezi ca nu s-au prins?)
Cuvantul e dat de Dumnezeu, ...la inceput a fost cuvantul...deci nu ne costa nimic in aceste vremuri gri, doar o mica incurajare..
Treceam prin fata unor animalute..aveam 2 plase dar chiar nu aveam nimic pt. ele..bidoane de ulei, ardei??? Doar le-am zis;Ce mai faceti, bestii mici?Bucuroase ca sunt bagate in seama s-au inviorat..iar eu m-am suparat ca momentan nu aveam nici un colt de paine
Asa-i si cu oamenii,,nu prea avem momentan"-nici paine, nici cuvinte bune...
Reply With Quote
Vechi 17.10.2009, 08:00:14
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Smile

Citat:
În prealabil postat de lavinia40 Vezi mesajul
Treceam prin fata unor animalute..aveam 2 plase dar chiar nu aveam nimic pt. ele..bidoane de ulei, ardei??? Doar le-am zis;Ce mai faceti, bestii mici?Bucuroase ca sunt bagate in seama s-au inviorat..iar eu m-am suparat ca momentan nu aveam nici un colt de paine
Frumos...si animalutzele au nevoie de afectiune mai mult decat de acel coltuc de paine.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este scopul vietii? amatyyy Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 53 23.05.2013 20:57:02
Discretia care pazeste taina vietii duhovnicesti autentice Adriana Cluj Calugarul 3 12.03.2012 18:33:52
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? elom Nunta 38 16.08.2011 23:45:58
Ce asteapta o fata care vrea sa se casatoreasca de Ioan_Ciobota Generalitati 42 28.07.2007 01:13:20