![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu Dumnezeu inainte, Georgiana draga !
Eu am observat ca desi de multe ori ma bag singura in gura lupului si/ sau calc in strachini, mereu apare o mana salvatoare care ma scoate la lumina. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acelasi lucru il constat si in orasul in care ma aflu, ne asfixiem in formalism...cea mai amuzanta faza a avut loc chiar in fatza bisericii, intrebam niste doamne cum le merge (stiu despre ele ca au mari probleme pe diverse planuri) si toate afisau acel zambet conventional spunand ca sunt ff bine ca totul e perfect.Le-am raspuns razand ca ne aflam chiar in fatza bisericii si ca tocmai au rostit o mare minciuna ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred ca este alegerea fiecaruia cum raspunde la intrebari,in general:formal sau spune ce simte.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stii cum vad eu lucrurile? raspunsul pe oricare dintre topice este OPTIONAL!!!Nu suntem la examen in fatza testului obilgatoriu! Deci nu te obliga nimeni sa iti faci norma de postari, sa raspunzi numai de dragul de a scrie ceva.Daca simt ca nu pot fi sincera pe un astfel de topic atunci mai bine ma abtin.Caut alte subiecte. Last edited by MarinaAlca; 17.10.2009 at 07:16:28. |
|
||||
|
||||
![]()
Iti dau perfecta dreptate,doar ca am vrut sa iti spun ca nu toti cei care au scris pe acest topic au fost musai formali,ci unii probabil chiar au scris despre ceea ce simt.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu daca ai citit si mesajul meu, eu ma bucur mult pt. sanatatea mamei tale... Doamne-AJUTA! |
|
||||
|
||||
![]()
Uite, in momentul de fatza am o gramada de probleme, insa nu consider ca vreau sa le fac publice ptr milioane de persoane care pot accesa acest forum.
Nu ma pot insa abtine sa nu remarc cum in niste vremuri grele ca acestea, cand oamenii sunt trimisi in somaj pe capete, cand sunt atatia necajiti ca le este amenintat locul de munca,oameni care traiesc cu grija ca maine nu au ce pune pe masa copilasilor, ca nu au cu ce sa-si plateasca chiria, ca trebuie sa faca frigul ptr ca nu indraznesc sa tina caloriferele prea mult deschise acum cand frigul a dat navala( de groaza ca luna viitoare nu pot plati factura)....si iata cum, in aceste vremuri singura noastra problema este de fapt dorul de Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Delicata???? Nu de asta ne aflam aici. Ne aflam ptr a fi sinceri, nu delicati in falsitate. Daca iti voi spune in modul cel mai delicat posibil ca esti cea mai minunata femeie din lume si ca tine nu mai exista alta, te va incalzi cu ceva delicatetea mea?? Sau te va deranja linguseala si lipsa mea de onestitate? Stii care e greseala ta??? Doresti ca lumea sa rosteasca ceea ce iti place tie sa auzi, nu doresti puncte de vedere ci CONFIRMARE A PUNCTELOR TALE DE VEDERE.SUNTEM PE UN FORUM!!!! FIECARE ARE DREPTUL DE A ISI EXPRIMA PUNCTELE DE VEDERE. Si apropo de sanatatea mamei, ce legatura are cu subiectul asta??? Si tu daca ai fi postat o veste buna despre mama ta, cu siguranta ca m-as fi bucurat sincer. PS.Acum am remarcat ca tu esti intiatoarea topicului. Intrebarea e f buna, ceea ce am vrut eu sa spun e ca: pacat ca nu toti ne putem asuma sinceritatea de a raspunde la ea. Last edited by MarinaAlca; 17.10.2009 at 07:51:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cuvantul e dat de Dumnezeu, ...la inceput a fost cuvantul...deci nu ne costa nimic in aceste vremuri gri, doar o mica incurajare.. Treceam prin fata unor animalute..aveam 2 plase dar chiar nu aveam nimic pt. ele..bidoane de ulei, ardei??? Doar le-am zis;Ce mai faceti, bestii mici?Bucuroase ca sunt bagate in seama s-au inviorat..iar eu m-am suparat ca momentan nu aveam nici un colt de paine Asa-i si cu oamenii,,nu prea avem momentan"-nici paine, nici cuvinte bune... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este scopul vietii? | amatyyy | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 53 | 23.05.2013 20:57:02 |
Discretia care pazeste taina vietii duhovnicesti autentice | Adriana Cluj | Calugarul | 3 | 12.03.2012 18:33:52 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
Ce asteapta o fata care vrea sa se casatoreasca de | Ioan_Ciobota | Generalitati | 42 | 28.07.2007 01:13:20 |
|