Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.10.2009, 16:16:58
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andruca Vezi mesajul
necazul meu este ca nu mi-am ales bine ce sa fac in viata si ce facultate sa urmez,am facut o facultate care nu mi-a placut si deabia am asteptat sa o termin sa imi gasesc sa lucrez ceva in alt domeniu si am ajuns pana la urma in alta tara facand un master in acelasi domeniu si chinuindu-ma pe fiecare zi sa invat ceva ce nu vreau sa pun in practica,si ma intreb, Dumnezeu m-a adus aici sau voita mea, am ascultat eu de Dumnezeu sa fac voia lui sau am facut numai voia mea. As vrea sa fac voia lui, pt ca stiu ca el are mai mare grija de mine decat pot eu sa am dar nu imi dau seama care e voia lui dar am nadejde ca o sa fie bine.
Ai nedejde, multa nadejde! Si ca sa afli voia Domnului, roaga-te LUI si te va indruma pe calea ta! Cu dragoste sa te rogi, si cu credinta!

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este scopul vietii? amatyyy Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 53 23.05.2013 20:57:02
Discretia care pazeste taina vietii duhovnicesti autentice Adriana Cluj Calugarul 3 12.03.2012 18:33:52
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? elom Nunta 38 16.08.2011 23:45:58
Ce asteapta o fata care vrea sa se casatoreasca de Ioan_Ciobota Generalitati 42 28.07.2007 01:13:20