![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
S-au facut progrese si asta e promitator. Omul sfinteste locul! Un lucru nu inteleg: de ce se pastreaza ambele paturi din camera cu TV, ambele stricate si ca vai de lume,si nu se scoate unul dintre ele, ca fetele in sfarsit sa doarma separat de baieti si tatal. In felul acesta s-ar face loc pentru o masa cu scaune, care altfel nu are loc nicaieri. O sugestie: poate discutati acest aspect data viitoare cand mai mergeti pe acolo... Cunoscand acum casa, stiu acum unde s-ar putea improviza un loc in care sa se spele, si anume pe holul de la intrare, in fata dulapului de bucatarie - care intre noi fie vorba, necesita si el o mana de vopsea, pentru a arata cat de cat bine- si unde s-ar putea trage o perdea de plastic, atunci cand se spala cineva acolo. Ar fi loc destul pentru cadita pe care ati cumparat-o. Incerc sa mai trimit odata o perdea de plastic pentru baie, in cazul in care perdeaua si carligele nu se gasesc printre lucrurile primite. Sa nu uitam si o oglinda, caci nu e sigur ca acesti copii stiu cum arata! Citat:
As vrea sa intreb daca s-a discutat posibilitatea deschiderii unui cont pe numele dlui Fanel Balcan. S-ar putea trimite bani in cont pentru lemne, dulap si alte necesitati, cu conditia ca acesta sa fie deschis si facut cunoscut aici pe forum. Dar stiu ca timpul e intotdeauna prea scurt pentru a rezolva toate problemele. Dorina, cred ca le-ar trebui si o galeata de apa cu capac, speciala pentru apa de baut. Deasemeni un bidon cu robinet, pentru spalat pe maini si fata. Intr-un fel sau altul trebuie sa-i ajutam sa-si formeze unele deprinderi in ceea ce priveste igiena. Cam cat costa o masa de bucatarie cu 6 scaune? Le este f necesara pentru a aduna familia in jurul ei la ora mesei, precum si pentru a servi la facutul lectiilor. Sunt cel putin 3 copii, care merg la scoala si nu au un loc de facut lectiile. Intrebare: scoala a inceput de o luna; oare au cartile, caietele si rechizitele necesare?!? Sa nu uitam ca in vechiul cont mai erau 693 coroane daneze, care nu s-au scos, si care ar fi foarte folositoare acum... |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rugaciuni pentru copii | urzicuta | Generalitati | 14 | 24.07.2012 21:28:09 |
Familia fara copii | anonim97 | Spiritualitatea ortodoxa | 9 | 08.07.2011 23:24:12 |
rugaciune pentru copii | ginabadea | Pocainta | 4 | 19.03.2010 00:38:42 |
postul pentru copii | MarinaAlca | Generalitati | 17 | 19.08.2009 12:31:55 |
|