![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Viata dupa moarte din punct de vedere crestin?Sper ca nu,viata asta s-ar dovedi astfel inutila,iar eu as fi nevoit sa dau socoteala in fata unei divinitati pe care nu o agreez.Viata dupa moarte din punct de vedere budist este ideala pt. mine,trecerea intr-un alt plan existential(nirvana) fiind destul de plauzibila.Daca nu exista niciuna din variantele propuse de marile religii ale lumii,asta e,macar stiu ca mi-am trait viata conform propriilor principii,am incercat sa nu las condus de alti.Oricum sper ca aceste eveniment(moartea) nu ma va lovi prea curand,mai am destule de facut.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cerceteaza "oferta" lui Hristos. Poti primi ce nu merita nimeni de pe acest pamant. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
P.S. Discutia poate fi continuata pe topicul deschis de dvs., pe care l-ati intitulat (tot in mod mincinos) "adventistii neaga viata sufletului dupa moarte". |
|
|
|||
|
|||
|
si care sunt minciunile alea condore?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce rost are sa ma repet pe acest topic. Doar ca sa umplu paginile? |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sufletul dupa moarte ...? | Templier Knight | Generalitati | 3 | 30.11.2010 01:58:26 |
| Moarte dupa 2 saptamani ? | Robertworld | Generalitati | 6 | 03.08.2010 14:26:33 |
| Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 19:49:29 |
| Adventistii neaga viata sufletului dupa moarte | Iustin32 | Secte si culte | 1872 | 20.12.2009 23:41:43 |
|
|