Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.10.2009, 09:21:48
mara2008's Avatar
mara2008 mara2008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Orasu cu KM 0 inlacrimat...
Religia: Ortodox
Implicit Cersetor la Biserica:P

<Nu a-ti mințit chiar niciodata ? A-ți fost perfectă toată viața>
Nu cred ca exista OM care sa nu fi mintit macar odata,ceva mic minor,dar e totusi minciuna,sant din ce stiu si minciuni necesare uneori fortati de diferite imprejurari.
Iar perfect ii doar Dumnezeu,deci nu noi toti pacatosi.
Cred sa fim perfectii ne-am dori toti,dar din pacate nu putem fii.
E adevarat ca de la noi mai putin de la Dumnezeu mai mult,dar acel putin cred ca trebuie sa il dau celui ce are si mai putin sau e bolnav si neputincios,celui cu credinta si frica de Dumnezeu.
Vechi 01.11.2009, 13:57:28
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Implicit

Părintele Lavrentie de la mânăstirea Frăsinei spunea că săracii se împart în două categorii: săraci adevărați și săraci profesioniști. Cei profesioniști și-au făcut din cerșit o meserie, iar cei adevărați nu cer niciodată și se luptă cu viața. Datoria noastră este să-i căutăm pe cei adevărați, iar a fi alături de ei înseamnă a fi împreună cu Hristos.

Doamne ajuta!
Vechi 01.11.2009, 16:18:25
mara2008's Avatar
mara2008 mara2008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Orasu cu KM 0 inlacrimat...
Implicit La acei saraci ma refeream

Da foarte frumos si adevarat ce spunea acel parinte de la Frasinei ,carolina,multumesc :iar cei adevărați nu cer niciodată și se luptă cu viața.asa gandesc si eu, vad zilnic,de asta ma uit in ochi celui ce ii dau sau dau cui stiu cu adevarat ca o duce ff greu si totusi o duce in tacere si cu multa credinta in Dumnezeu.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica legionar Biserica Romano-Catolica 133 16.07.2013 12:22:01
biserica catolica versus biserica ortodoxa sovidiu Biserica Romano-Catolica 36 09.06.2013 00:58:51
Biserica Nestoriana sau "Asiriana a Rasaritului": o biserica a martirilor! Theodor_de_Mopsuestia Alte Religii 73 03.04.2012 20:34:08
Biserica Sfantului Mormant - Biserica Invierii GabrielaV Intrebari utilizatori 0 06.04.2010 16:04:27