Capitolul III
Citat:
A: Te rog sa reluam de unde am ramas la sedinta precedenta.
D: Ramasesem la plante si animale.
A: Da vorbeam de acea sfera.
D: Da, ea exista la toate si tot. Tot ceea ce a fost creat are asa ceva. Stii, cand omul isi
face o casa, ea apare intai sub forma unei sfere nelegata de nimic. Ea pluleste in jurul
persoanei care o vrea, care a gandit-o. Cu cat omul se apropie de finalitate, cu atat ea se
contureaza mai tare, in momentul in care incepe constructia, ea vine si se leaga de locul
respectiv, si ramane acolo atata timp cat exista casa.
A: Si daca iti cumperi un apartament sau o casa? Ma refer ca nu o faci singur, ci o iei de
la altcineva?
D: Atunci iei si sfera, caci ea este a locului si nu a persoanei. Partea proasta este ca
preiei si amintirile si trairile celor ce au stat acolo. Si durerea si bucuria si moartea.
A: Si asta ne influenteaza?
D: Da.
A: Sunt anumite persoane care pot veni si curata casa. Ma refer energetic si vibrational,
Ele pot citi chiar anumite lucruri care s-au petrecut in acel spatiu.
D: Da, caci ele se racordeaza la aceasta sfera si obtin informatii. Daca au capacitati ei o
pot curata, facand-o sa fie fara interferente sau remanente.
A: Dar nu o pot anihila si crea alta in locul ei?
D: Nu, caci ea este a locului respectiv. A fost facuta odata cu creatia si va inceta sa
existe cand creatia va disparea. Este o lege.
A: Deci Dumnezeu ne-a creat pe noi si avem acea sfera. Noi putem crea si ceea ce
concepem are aceeasi sfera?
D: Nu aceeasi sfera ci ceva similar. Da, asa este caci noi putem crea, deoarece
suntem din Dumnezeu. De asta omul poate inova, concepe lucruri noi. Acest aspect sta la baza dezvoltarii, a progresului.
A: Asta inseamna ca noi putem lucra cu Matricea.
D: Da. Noi oricum lucram cu Matricea chiar daca nu concepem nimic, deoarece toate
trairile si faptele noastre se duc in Matrice.
A: De ce?
D: Pentru ca ele sunt forme de energie si Matricea este cea care inmagazineaza
energia.
A: Si karma, destinul, tot de aici vine?
D: Nu vine ci se regaseste acolo. Tu faci o fapta. Sa zicem ca ajuti un om si se
vindece. In Matrice intra forma de energie, gandul bun, dorinta ta de a ajuta si lasa acolo
o amprenta. Aceasta este conservata si la un moment dat cand ai nevoie iti este trimisa
inapoi.
A: Si cu faptele rele ce se intampla?
D: Faptele rele, daca le putem numi asa, sunt de fapt forme-gand de energie negativa.
Nu se intampla nimic in Matrice din cauza lor. Persoana este cea care va avea de suferit.
Atunci cand se va considera necesar, acestea vor fi trimise persoanei inapoi. Stii, de
fapt trebuie sa existe un echilibru. Cu cat ai mai multe forme-gand sau forme-fapte de
polaritate negativa, cu atat vei fi mai des bombardat cu ele. Sunt asa numitele ghinioane.
A: Dar omul nu trebuie sa tinda catre bunatate, armonie?
D: Ba da, caci Matricea in starea ei primordiala este armonie, iubire, perfectiune. De
aceea toate lucrurile care nu corespund polaritatii ei trebuie scoase si eliminate. Si cum se poate face acest lucru? Prin trimiterea lor catre cel care le-a general, caci doar creatorul poate disipa in elemente si energie produsul sau.
A: Bine, dar ingerii karmei exista?
D: Da, asa sunt ei cunoscuti aici, insa sunt entitati coordonatoare ale Matricei. Ei se
afla in perfecta armonie cu aceasta, traiesc in ea si sunt responsabili cu pastrarea
echilibrului. De aceea ei vegheaza ca la reintrupare sa se respecte legea. Omul ia inapoi
ceea ce a dat. Matricea i-a dat initial sanatate, pace, echilibru, inteligenta si el a dat ura,
dusmanie, patima, atunci el va primi inapoi tot aceste vibratii.
A: In alta viata?
D: Da, dar nu in mod obligatoriu. Oricum este de preferat sa primeasca totul inapoi in
aceeasi viata. E mult mai usor.
A: Dar noi toti am fost egali, candva, Nu?
D: Noi toti suntem egali. De fapt totul in Univers si Matrice este egal. Noi toti aici, pe
pamant suntem inter-conectati. Facem parte din acelasi segment al matricei. Inua spre
exemplu, face parte din alt segment, cu toate astea noi suntem legati la nivel matricial.
Suntem de sine statatori dar totusi impreuna.
A: Inseamna ca pamantenii sunt frati?
D: Da. Facem parte din aceeasi energie, idee, conceptie, creatie. In matrice avem un
anume segment de unde am fost creati. Energia acelui loc ne corespunde si influenteaza. La nivel subtil suntem interconectati. De ceea ce i se intampla unuia, se intampla de fapt tuturor. Ba mai mult, pamantuI si sistemul solar este in stransa legatura cu omul. Faptele unui singur om influenjeaza totul.
A: Bine, dar de ce sa fiu eu responsabila ca un om s-a hotarat sa lanseze bomba atomica?
D: Pentru ca tu ai acceptat tacit. Daca cei care nu sunt de acord s-ar fi unit, sau daca
tu ai fi gandit macar ca acest lucru nu este bine, ci este rau, ca trebuie oprit cumva,
daca ai fi dorit din toata inima ca acest lucru sa nu se intample, forma ta gand, ar fi intrat in matrice, ar fi fost transformata in valuri de energie si ar fi putut fi preluata de alte
persoane. Acum pe pamant lumea se afla intr-o grava Ietargie. Oamenii nici macar nu isi
mai doresc pacea, linistea. Ma refer la dorinte adevarate, izvorate din suflet, nu doar
exprimate, asa, pentru ca da bine.
A: Eu nu cred ca doar ideea mea de pace, ar da rezultate.
D: Tu nu crezi, ceilalti nici atat, asa ca mai bine nu ne batem capul si lasam lucrurile
sa curga de la sine, bazandu-ne pe faptul ca altii, mult mai destepti si mai pregatii vor face asta pentru noi. De ce sa muncesti cand poti sta?
A: Nu este chiar asa, noi nu stim aceste lucruri. Ceva am auzit, insa nimeni nu crede, deoarece ele nu se pot demonstra.
D: Ba se pot demonstra, numai ca ele trebuie sa izvorasca din interiorul fiecaruia si nu sa fie spuse de altii. Pamantenii au fost invatati sa se ia dupa concepte, prejudecati sau informatii servite de altii. Noua ni s-a spus ca ne nastem, traim si murim. De ce? Cine a hotarat asta?
A: Dumnezeu.
D: Nu. Noi am hotarat. Noi am creat in Matrice o forma-gand-energie, la care
bineinjeles ca ne-am racordat cu totii, ba mai mult ne racordam si copii, explicandu-le cu
argumente stiintifice aceste lucruri. Noi ne-am programat. Ia spune tu ca nu vrei sa te
racordezi, ca nu accepti, ca nu faci parte din grup, ca vrei altceva.
A: Si o sa reusesc?
D: Ba mai mult! Vei crea o noua forma-gand-energie, la care se vor putea afilia toti
cei ce vor dori sau vor intelege.
A: Si cum sa ii fac sa inteleaga?
D: Eu propun tuturor celor ce vor citi aceasta carte-sa se racordeze impreuna cu noi in
fiecare duminica ora 22.30 la o noua forma-gand-energie. Noi cream in acest moment in matrice o forma-gand-energie care spune ca omul nu este muritor. El se naste, ajunge la maturitate si ramane asa. Puternic, sanatos, viguros.
A: Bine, dar asta presupune ca ne vom suprapopula. Ca se vor naste infinit de multi.
D: Fii fara grija, caci totul este stabilit. Numarul de suflete nu va fi decat cel stabilit in
Matrice. Nu se poate altfel.
A: Pai daca nu moare nimeni, dar totusi vrei sa pleci?
D: Asta se va regla de la sine.
A: Bine sa incercam. In fiecare duminica de la 22.30. Ce trebuie sa facem?
D: Pret de 5 minute ne vom spune in mod repetat ca suntem tineri, maturi, sanatosi,
vigurosi, buni, plini de iubire si ca moartea nu exista. Ca suntem vesnici.
A: De incercat putem incerca, dar daca fiecare gandeste altfel sau mai pune ceva de
la el?
D: Fiecare cuvant degaja o anume energie si culoare. Forma-gand-energie, din matrice,
pe care noi am creat-o va putea fi accesata doar de cei ce transmit acelasi gen de vibratie. Nimic altceva nu o va putea penetra, deoarece ea a fost facuta pe o anume lungime de unda, pe o anume frecventa.
A: Bine, asa vom face.
D: Merita!
A: Spuneai ca tot ceea ce omul creeaza, se manifesta la inceput sub forma de sfera si
apoi in plan material. Ce se intampla cu lucrurile care au fost facute de altii si noi le
cumparam?
D: Ele au sfera lor. Spre exemplu, cand cumperi un calculator, la baza lui a stat o idee,
care a creat in Matrice o forma-gand-energie care s-a materializat. Obiectul initial are
acea sfera, la care sunt legate restul.
A: Adica daca cumpar un tricou, el nu are propria sfera?
D: Nu, el este legat de cea initiala.
A: Bine, dar spre exemplu, se stie ca sunt diamante blestemate, care aduc ghinion
proprielarilor.
D: Vorbeam de lucruri facule de om. In natura lotul are propria sfera izvorata direct
din Matrice. Adica tot ce a fost creat de Dumnezcu are sfera proprie, individuala, dar care este conectata la o alta mai mare; creatiile omului, au sfera proprie, insa este comuna, este una singura indiferent de cat de multe copii se fac si arata altfel, are alta energie, este diferita de cea izvorata din Matrice.
A: Dar daca vecinul meu merge la acelasi constructor si isi face o casa ca a mea?
D: Nu conteaza, poate fi identica, insa va avea propria ei sfera, deoarece creatorul este
diferit.
A: Si cum ramane cu faptul ca hainele pastreaza amprenta omului care le-a purtat?
Inseamna ca energia se duce in sfera comuna si de acolo o pot lua toti?
D: Nu, energia ramasa este un fel de amprenta a lucrului. Daca, spre exemplu,
mostenesti un pat vechi, vei avea parte de trairile celor care au dormit in el. Daca il cureti, schimbi tapiseria, il vopsesii, atunci energia dispare, el devenind ca nou. Daca amprenta ar fi fost lasata in sfera, atunci nu ar fi putut fi scoasa.
A: Si animalele?
D: Ele au o sfera proprie, dar mai mica, care la randul ei este racordata la o alta uriasa, imensa, in care se regasesc caracteristicile rasei. La fel se intampla si cu pietrele, plantele si restul.
|
|