![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar insemna sa se treaca dintr-o extrema in alta: mai intai e voie ORICE, de ex. ca o femeie de 67 de ani sa devina mama cu ovule si spermatozoizi donati, sa se vanda ovule, etc, iar apoi nu mai e voie NIMIC, nic macar metodele cele mai lipsite de pericole pentru mama si fat, cum ar fi inseminarea artificiala. Elenavioletacocos, sa iti dea Dumnezeu ajutor! S-a mai discutat de asta in extenso pe un fir deschis de sophia.
|
||||
|
||||
![]()
Si eu cunosc multe femei care sufera de tiroida Hashimoto(ca si mine ) care isi doresc din suflet un copil ,pe care l.ar creste si educa in credinta ,si totusi ... De ce vrea sa ne condamne societatea la durere permanenta ,in numele religiei ? aici chiar nu pot fii de acord cu cristiboss56,caci eu sunt UNA din acele FEMEI care isi doresc un bebelush !!!
mai sunt persoane care zic : dar infiaza draga ! ei bine NU ! nu vreau copilul altcuiva ,eu vreaU COPILASUL MEU! sa il simt cum creste in burtik ,cum da din picioruse ! sa ii vorbesc ,sa ii cant ,sa ii pun povesti etc ... mai e un lucru: imi plac oamenii credinciosi ,dar de FANATICI ma feresc ! fanatismul nu e lucru bun ,si din cauza lui se ajunge la extreme ,care pot rani persoane ! Fani71 MULTUMESC ! DOAMNE AJUTA TOATE FEMEILE AFALTE IN PROBLEMA ASTA ! DOAMNE AJUTA-MA SI PE MINE !
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
|||
|
|||
![]()
Elenavioleta, nu te mai supara.
Nu cred ca majoritatea omaneilor credinciosi te-ar condamna. Am auzit, ce-i drept, ca in Romania multi duhovnici nu sunt de acord cu metodele 'artificiale' de conceptie, dar nu este asa si pentru alte tari. Sunt multi ortodocsi care le accepta, atragand doar atentia asupra riscurilor si indemnand oamenii sa nu ia in calcul pierderea embrionilor pentru a avea un copil. Riscuri de pierdere exista si cand concepi pe cale naurala! Ce este gresit, cred, este sa nu se ia de la inceput in calcul aceasta pierdere, ca fiind inevitabila.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta e dreptatea divina pe care unii o predica cu mandrie. Si cica omul are free will. Nu stiu daca conteaza sfatul unui ateu, dar din cate ai scris, cred ca ai sa fii o mama excelenta (poate eventual sa exagerezi cu grija pt ala mic) asa ca nu te lasa influentata de unii care n-au niciun drept sa decida pentru tine. Ma uit in fiecare zi pe strada cati copii sunt neglijati de parintii care habar n-au cum sa-i creasca si ma gandesc ca avem nevoie de mai multi oameni care sa gandeasca la fel ca tine. |
|
||||
|
||||
![]()
ma deranjeaza cum a pus problema cristiboss56 !
eu nu imi pun speranta in metodele medicale ,in primul rand in pun speranta si increderea in D.zeu! dar D-zeu iti da ,nu iti baga si in traista ! adica dc ai probleme de sanatate trebuie sa te duci la medic ,medicul cu ajutorul lui D.zeu te va ajuta !asa cred eu !
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu zic ca as fii mama perfecta ,pt ca nimeni nu e perfect,dar Doamne cat de mult mi.as iubi copilasul ,cum l-as creste ,cum l-as duce duminica la biserica ,si la fiecare sarbatoare ... cum as iesi sa ma plimb cu el si catelusii...cum ar fi prima aniversare ,sau primul craciun... azi sunt un pic depri... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eu sunt una din femeile care-si doreste cu ardoare un copil insa...pana acum Dumnezeu nu mi l-a daruit. Numai cine nu are, si isi doreste poate sa inteleaga durerea...
Sufar si eu de tiroida Hashimoto, insa nu pun pe seama bolilor faptul ca nu am putut concepe...Dumnezeu stie mai bine de ce nu mi-a daruit copilasi...stiu ca judecatile Lui sunt drepte. Insa eu personal vad aceaste modalitati de concepere FIV si inseminare artificiala ca un medicament/tratament...deoarece in final NUMAI DUMNEZEU ESTE CEL CARE DA VIATA! Marturisesc ca mi-a fost teama sa discut cu duhovnicul meu despre faptul ca eu, m-am interesat si chiar am apelat la inseminare artificiala. Probabil ma aflu in ratacire, insa eu cred ca numai Dumnezeu da viata si am apelat la aceasta procedura ca la un medicament...Singurul lucru care ma ingrijoreaza este faptul ca aceste proceduri implica tratamente hormonale cu efecte adverse grave. As infiia un copil si l-as iubi fara rezerve, insa sa stiti ca nu este asa usor. Acum nu mai sunt asa multi copii abandonati, legea spune ca ei pot fi adoptati numai daca parintii isi dau acordul sau daca nu exista parinti este necesar acordul rudelor...si in multe cazuri acestia nu si dau acordul si copii raman in plasament. O alta problema este ca sunt multe cupluri care nu pot face copii, iar copii care sunt adoptabili sunt putini, si reusesc sa-i adopte cei cu relatii si cu bani mai multi...e trist dar foarte adevarat am prietene care se chinuie sa gaseasca un copias de mult timp si fara rezultat. Nu ma simt bine ca am postat acest mesaj care poate este anticrestin din moment ce eu sustin acest lucru, insa va rog sa ma iertati e un subiect sensibil inimii mele si nu m-am putut abtine. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Nu cred ca este cazul sa ne grabim in afirmatii. Trebuie sa privim cu atentie ambele puncte de vedere. Iata ce spun medicii despre acest subiect: "In marea majoritate a cazurilor, sunt creati mai multi embrioni in eprubeta, caci, tinand cont de procentul redus de reusita, nu se poate cunoaste de la inceput numarul necesar. Un embrion sau, in alte cazuri, mai multi embrioni sunt transferati in uterul mamei, in speranta ca cel putin unul din ei se va implanta cu succes. Necesitatea transferului de embrioni multipli duce la aparitia sarcinilor multiple. Sarcinile multiple, realizate prin aceasta metoda artificiala, implica si reductia embrionara. Asta inseamna ca multi embrioni sunt eliminati, ca sa se imbunatateasca sansele de supravietuire ale unuia sau doi embrioni. Actul de eliminare din organism, in mod programatic, a unor embrioni, reprezinta un avort, un homicid".
|
|
|||
|
|||
![]()
Corect, costel
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti de fertilizarea in vitro? | teodoraianys | Morala Crestina | 98 | 12.10.2013 23:40:42 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
Inseminarea artificiala | Dia20_diana | Despre Biserica Ortodoxa in general | 3 | 04.06.2008 01:05:15 |
Casatorii interzise | petra | Nunta | 3 | 13.02.2008 15:36:47 |
casatorii intre ordodocsi si musulmani interzise? | veronica_dorina | Religia Islamica | 51 | 22.11.2007 22:27:36 |
|