![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Acum sa-mi spui tu domnule Costel cum ai fi procedat in locul lui. Eu marturisesc sincer ca i-as fi nenorocit pe toti fara nici o mila.
|
|||
|
|||
|
Dumnezeu, cand vrea sa ne ajute, ne ajuta. Sigur ca Iisus i-a spus Apostolului Petru sa bage sabia in teaca. Numai Dumnezeu le judeca pe toate. Insusi Iisus a fost dur cu cei care vindeau in templu. Exista si o manie sfanta pe care o intalnim la cei care lupta pentru apararea credintei, in special.
Acest moldovean a pus interesul aproapelui mai presus decat sufletul sau, a riscat, deci. E o decizie pe care a luat-o intr-o situatie de exceptie. Chiar daca aceasta se justifica, e bine sa se spovedeasca duhovnicului, ca sa nu se mandreasca si sa cada in vreo ispita apoi. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Noi stam acuma si judecam daca un om a procedat sau nu a procedat corect . Oare nu ar fi mai bine ca noi sa ne uitam la ale noastre . Caci si noi avem destule ?
Doamne ajuta. |
|
|
||||
|
||||
|
Eu una sunt total contra violentei de orice tip.
Cred ca singurele momente cand asa ceva ar fi justificat,ar fi atunci cand ar trebui sa iti aperi viata ori pe cea a unei fapturi aflate in pericol,daca alta cale nu exista. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Dreptatea lui Dumnezeu | teodoraianys | Generalitati | 22 | 27.07.2012 15:39:43 |
| Larvele primarului sau in Romania dreptatea e la inchisoare, morga, sau reanimare | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 5 | 26.07.2011 14:57:21 |
| Dreptatea lui Dumnezeu ??? | secuiu_eugen | Intrebari utilizatori | 3 | 13.07.2010 13:37:58 |
|
|