![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai pe scurt: suntem mantuiti numai printr-o credinta sincera in jertfa lui Hristos iar aceasta credinta genereaza faptele si comportamentul crestin. Cat priveste barfele: probabil va referiti la multimea de forme de inchinare necrestine, existente in biserica ortodoxa, combatute de alte biserici crestine. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ceea ce nu au inteles protestantii este faptul ca nu putem desparti cuvantul de trupul lui Hristos. Trupul tainic al lui Hristos este Biserica. Asadar, in momentul in care cred ca eu singur, fara Biserica, pot intelege Scriptura ma insel si insel. Un cuvant rupt de Trupul lui Hristos, e un cuvant deformat. Iar un cuvant deformat nu poate forma. Este un cuvant lipsit de viata, si fiind asa - nu poate darui viata.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nicaieri in Sfanta Scriptura nu se spune ca vei fi judecat dupa slujbele la care ai participat ci dupa modul cum te-ai comportat cu semenii tai. (vezi, spre exemplu un text foarte explicit in Matei 25:32-46). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se pare ca nici macar slujbele lasate de Hristos nu le faceti cum trebuie. Bine ca va laudati cu slujbe adaugite (mai toate cu accent slavon - lucru care spune ceva despre provenienta lor). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
M-as bucura sa nu faceti misiune. Nu veti putea. Cel mult veti face prozelitism. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Video - Spalarea picioarelor - Spalarea picioarelor la Ierusalim Articol - Spalarea picioarelor in iconografie Nimic nu s'a pierdut din Scriptura si Traditia Ortodoxa.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by georgeval; 11.10.2009 at 21:45:05. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atentie: ADVENTISTII FAC PROZELITISM IN SCOLI | Laura19 | Generalitati | 189 | 23.01.2014 21:11:39 |
probleme download misiune-ortodoxa | alexandra28again | Generalitati | 1 | 02.08.2008 14:59:18 |
|