![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Scuze, stiu ca tu te consideri ruda cu maimutoaiele....dar eu nu gasesc nici o asemanare intre ele si Om. In poza aia care prezenta 55% dintr-un schelet de maimuta si desenul graficianului platit gras pentru a crea un hibrid...nu gasesc decat o foarte mica asemanare: degetele foarte lungi care se aseamana cu ale mele =)) exceptand blana bogata desigur, care nu ar fi putut disparea de pe labele maimutelor- oameni nici cu tratamente cu laser interminabile :)) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Fetele palmelor de cimpanzeu sint fara par Desigur, poza graficianului nu e stiintifica, nu spune nimeni ca asa a aratat specimenul respectiv, dar probabil seamana destul de bine. Faptul ca oasele au fost modificate trebuie dovedit, sint sigur ca ele stau la dispozitie scepticilor pentru examinare. |
|
|
|||
|
|||
|
Uite si o maimuta cheala, si nu e una proaspat rasa :)
|
|
|
||||
|
||||
|
Deci Topcat acum chiar ma simt extrem de jignita, nu ca nu m-as fi simtit jignita dintotdeauna de aceasta teorie...dar sincer, numai cat ma uit la o maimuta nu imi face bine. Maimuta asta de mai sus este chiar ingrozitor de hidoasa, tie nu ti se pare?
Nu glumesc deloc atunci cand afirm ca nu vad nici o asemanare intre aceste animale si Om, si chiar cred ca Darwin suferea de un sindrom ceva de a ajuns sa faca o asemenea legatura. Last edited by AndruscaCIM; 06.10.2009 at 16:17:41. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sper sa-l fi urmarit si Topcat pentru a se convinge de modul cu totul si cu totul " original" in care au ajuns oamenii de stiinta sa isi imagineze o maimuta-om dintr-un dinte de porc si de asemenea cate alte minciuni au ca baza pentru aceasta teorie-minciuno-aberatie
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Evolutionistii nu pot recunoaste adevarul pentru ca nu si-ar mai putea justifica pozitia si autoritatea in domeniu, atat a lor cat si a celor care si-au dedicat viata cercetarii unei prostii...ar trebui sa aiba puterea de a-si asuma ei insisi faptul ca sunt niste nulitati, faptul ca toti cei care au stiut ca este o prostie ii vor privi ca pe niste nulitati... ceea ce cred ca este extreeem de dificil pentru un om de stiinta
|
|
|
|||
|
|||
|
Cam ce argument ai dori tu sa ai in sprijinul evolutiei?
|
|
|
||||
|
||||
|
Dar ce argumente ar dori un ateu in favoarea crestinismului? Sa nu imi spui ca "un imens papagal rosu :)
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Oastea Domnului - tendinta centrifuga? | ar14rai | Secte si culte | 69 | 05.02.2013 13:18:29 |
|
|