Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.10.2009, 22:15:15
mihnea45
Guest

Implicit

Rugaciune catre Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu
Preasfanta de Dumnezeu Nascatoare Fecioara, acopera-ma si ma pazeste pre mine, robul Tau, de toata rautatea sufletului si a trupului si de tot vrajmasul cel nevazut si vazut.
« Bucura-Te, Ceea ce esti cu har daruita, Marie, Domnul este cu tine ! Binecuvantata esti Tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau, ca ai nascut pre Mantuitorul sufletelor noastre. » Bucura-Te si Te veseleste, Nascatoare de Dumnezeu Fecioara si Te roaga pentru robul Tau. Doamna si Stapana a ingerilor si Maica a crestinilor, ajuta-mi mie robului Tau. O, Marie, cu totul fara de prihana, bucura-Te Mireasa nenuntita. Bucura-Te, bucuria celor necajiti si mangaierea celor scarbiti, Bucura-Te hrana celor flamanzi si limanul celor inviforati. Bucura-Te, Cea mai sfanta decat sfintii si decat toata zidirea mai cinstita. Bucura-Te, sfintenia Tatalui, lacasul Fiului si umbrirea Duhului Sfant. Bucura-Te, palatul de lumina al lui Hristos Dumnezeului nostru, Imparatul tuturor. Bucura-te, lauda crestinilor si ajutatoarea cea gata a celor ce Te cheama pre Tine.
Preasfanta Stapana mea, pazeste-ma sub acoperamantul Ta, caci in preacuratele Tale maini imi pun duhul meu. Fii ajutatoare si acoperamant sufletului meu in ziua cea infricosatoare a judecatii si roaga-Te pentru mine, nevrednicul, sa intru curat si limpezit in rai. Sa nu ma lepezi, Doamna mea, pre mine, robul Tau, ci ajuta-mi mie si da-mi implinirea cererii. Izbaveste-ma de toata primejdia, bantuiala, nevoia si neputinta si daruieste-mi pocainta mai inainte de sfarsit. Ca prin mijlocirea si ajutorul Tau, mantuindu-ma in viata aceasta de acum de tot vrajmasul vazut si nevzut, umbland cu placere de Dumnezeu in voia iubitului Tau Fiu si Dumnezeului nostru, iar la ziua cea infricosatoare a judecatii izbavindu-ma de vesnica si grozava munca, sa ma inchin, sa multumesc si sa slavesc intru tot sfant numele Tau in vecii vecilor. Amin !
Bucura-Te, Cea plina de har !
Bucura-Te, Ceea ce esti preafericita !
Bucura-Te, Cea preabinecuvantata !
Domnul este cu Tine !
Aceasta pravila se face in manastirea din Diveevo a Sf Serafim de Sarov in fiecare seara, la ora 21, la procesiunea de pe Kanafka ( Drumul Maicii Domnului, care inconjura manastirea).
Reply With Quote
Vechi 04.10.2009, 22:25:37
Danette's Avatar
Danette Danette is offline
Member

Data înregistrării: 03.06.2009
Religia: Ortodox
Implicit Ai facut foarte bine Mihnea..

Astfel toti se vor folosi de aceasta sfanta rugaciune.

Se stie ca ea face minuni, eu insumi am vazut cu ochii mei cum se rezolva toate atunci cand o practici.

Imparateasa Cerurilor sa ne acopere sub sfant Acoperamintul Sau!
Vechi 04.10.2009, 22:33:30
Simona-Marilena's Avatar
Simona-Marilena Simona-Marilena is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.08.2009
Locație: Ilfov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danette Vezi mesajul
Astfel toti se vor folosi de aceasta sfanta rugaciune.

Se stie ca ea face minuni, eu insumi am vazut cu ochii mei cum se rezolva toate atunci cand o practici.

Imparateasa Cerurilor sa ne acopere sub sfant Acoperamintul Sau!
Si eu m-am convins astazi...Maica Domnului sa va vegheze pretutindeni! Sa fiti binecuvantati!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
pravila bogorodicinaia myself00 Generalitati 2 13.04.2012 17:13:03
O mica intrebare ! Darkanian Generalitati 1 02.03.2011 22:29:30
Pravila "Cincisutita" Kaiserslautern21 Rugaciuni 1 26.03.2010 06:14:10
Pravila de rugaciune Bogorodisnaia Sylvie Rugaciuni 12 17.10.2009 00:44:32
Bogorodicinaia(pravila de rugaciune) NiCcoleta Rugaciuni 4 20.05.2009 18:15:13