Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.10.2009, 01:12:02
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Simona-Marilena Vezi mesajul
Am vrut sa intreb daca e gresit sa-l incurajez sa minta?
Este un subiect controversat. Eu de multe ori ma uit la persoana care cere si incerc sa-mi dau seama daca se duc banii pe bautura sau pentru vre-un clan. Daca am vre-un dubiu, nu dau. Este o abordare riscanta dar eu unul nu am gasit solutia corecta, inca.
Duminica trecuta am fost la Liturghie si iesind din biserica era o femeie care avea niste acte in mana si spunea ca e fiica-sa si e bolnava de leucemie si sa o ajutam. Eu mai intai m-am uitat la hartiile alea si auzind-o ce spune, am zis sa-i dau ceva dar cand deja scosesem banii am ridicat privirea si m-am uitat la ea si numai a femeie indurerata nu arata! Am zis "sa ma ierte Dumnezeu!" si m-am intors si am plecat fara sa-i dau nimic. Am procedat corect? Nu stiu..

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica legionar Biserica Romano-Catolica 133 16.07.2013 11:22:01
biserica catolica versus biserica ortodoxa sovidiu Biserica Romano-Catolica 36 08.06.2013 23:58:51
Biserica Nestoriana sau "Asiriana a Rasaritului": o biserica a martirilor! Theodor_de_Mopsuestia Alte Religii 73 03.04.2012 19:34:08
Biserica Sfantului Mormant - Biserica Invierii GabrielaV Intrebari utilizatori 0 06.04.2010 15:04:27