![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Mai, rideti de strabunica Ardi?
Bineinteles ca nu arata chiar asa, sigur avea sini mai mari. :) Nu e maimuta, e de acum vreo 4 milioane de ani si are caracteristici si de maimuta si de om, mai mult de om. Si asta rezulta din oscioarele gasite. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Cred ca o sa am cosmaruri la noapte cu aratania asta
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|
|||
|
|||
|
Nu, nu, asta se pare ca nu e si strabunica lui, strabunica comuna e mai batrina :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Topcat, nu intreb cu rautate, dar chiar sunt curioasa care e teoria, atunci de ce nu mai avem blana ci numai cateva firicele de par?
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Nu vreau sa conving pe nimeni de nimic, vreau sa stiu teoria, de ce nu mai avem blana, din pura curiozitate. Si da, de ce femeile au mai putin par decat barbatii pe corp(dpdv al evolutiei). Poate o expune topcat in cuvinte simple.
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Care ar putea fi consecinta adaptarii la un mediu comun in care traiesc atat barbatii cat si femeile? Ca sa nu ma mai repet in legatura cu imblanirea egala a femelelor si masculilor maimutosi pentru ca nu stiu sa fi observat undeva vreo doamna maimutza cu tenul luminos si neacoperit de par :D
Last edited by AndruscaCIM; 04.10.2009 at 18:59:46. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Oastea Domnului - tendinta centrifuga? | ar14rai | Secte si culte | 69 | 05.02.2013 13:18:29 |
|
|