![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sunt crestina ortodoxa, dar cunosc f bine Islamul, si-l respect ca religie...si DA, avem acelasi Dumnezeu...stiti oare ce inseamna Allah in araba? Allah = Dumnezeu.... |
|
|||
|
|||
![]()
De unde stii tu ca nu am citit curanul?
Tu gândesti ce spui? Cum a aparut curanul? Daca nu e de la Dumnezeu de la cine e?
|
||||
|
||||
![]()
Lol,cum poti sa spui ca islamismul poate cinsti o femeie:)).Daca citesti vreo 2 pagini din Coran,iti dai seama imediat ca este o religie misogina,in care femeile sunt privite ca niste simple accesorii.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai era unu' pe aici care zicea ca e crestin ortodox si era impotriva Preotilor si Sfintelor Icoane. Cum poti "respecta" aceasta "religie"? Prin afirmatia ta, inteleg ca respecti islamul adica minciuna, deci inclusiv pe tata minciunei adica dracu. Bravo mai! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am ajuns noi crestinii ortodocsi sa ne asemenam cu islamul.... Draga mea...tu chiar nu intelegi si nu filtrezi nimic din ceea ce citesti? |
|
||||
|
||||
![]()
Pai daca stai sa te gandesti putin,o sa-ti dai seama ca toate religiile de origine iudaica au o tenta de misoginism,asa ca da poti gasi destule asemanari intre islamism si ortodoxie.
|
||||
|
||||
![]()
Cum poti sa afirmi ca exista o "asemanare" intre urina si Aghiazma? Cum poti afirma ca exista asemanare intre lucrarea satanei si Lucrarea Lui Dumnezeu? Bineinteles, numa' un inselat care neaga evidenta, poate sustine asa ceva. In rest, se poate observa limpede ca islamul e lucrarea diavolului.
|
|
||||
|
||||
![]()
Amice,cu greu se poate discuta cu tine.Cum adica islamul e lucrarea diavolului?Islamul,ca si celelalte religii e lucrarea omului si a imaginatiei acestora,dar tu oricum nu vrei sa accepti asta.Insa mai incet cu declaratiile de genul asta,faptul ca tu judeci lucrurile din perspectiva ortodoxa,nu-ti da automat dreptate,chiar te impinge catre o subiectivitate excesiva.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PS:..El este ascuns in poruncile Sale.Si se vede daca IMPLINESTI poruncile,iar ce se vede,FARA implinirea poruncilor,este ''ceva''care s-a prefacut in inger de lumina. Spre sfirsitul vietii sale,Mahomed a aprobat/pus mina pe sabie,dar nu mai era cine fusese,si invatatura sa a ramas.Dar fractiunile violente religioase,trag pe aceasta,din viata lui,pentru a justifica violenta.Mai multe nu stiu. Amin. Last edited by archanghel; 06.10.2009 at 01:53:11. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfanta Maria Egipteanca | costel | Diverse Sarbatori | 14 | 20.04.2013 23:12:19 |
Sfanta Maria Magdalena | mihele_m | Intrebari utilizatori | 0 | 22.07.2010 10:07:47 |
Sfanta Fecioara Maria | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 62 | 15.02.2010 00:44:33 |
Fecioara Maria in Sfanta Sfintelor | ancah | Despre Biserica Ortodoxa in general | 4 | 21.03.2007 23:10:33 |
|