![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
lasa si pe alta zi,pe azi destul cu birna si paiul. Amin |
|
||||
|
||||
![]()
bun crestin multumesc ! dc nu aveai nimic de spus nu stiu de ce ai postat,am nevoie de oameni cu energie pozitiva care sa se roage pt noi! si chiar te rog sa postezi greselile gramaticale ,e posibil sa fi facut vreuna ,caci tastez f rpd ! gramatica a fost pasiunea mea in adolescenta ,dar in fine ,nu-s ce cauti aici,in postarea mea !
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe mine,doamna Cocos,m-ai lamurit.VOI STA DEPARTE DE TINE. Amin. Last edited by archanghel; 30.09.2009 at 21:14:33. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Amin. |
|
||||
|
||||
![]()
multumesc celor care s-au oprit sa citeasca si sa ma incurajeze ...azi dimineata inainte de a pleca la firma sotul meu a citit din Biblia Ortodoxa (cea de la 1688) si apoi eu am citit Crezul ,caci spre rusinea mea nici eu nu il stiu,dar am convenit sa il invatam impreuna ! iar duminica vom merge impreuna la biserica ! Doamne ajuta ! inca o data VA MULTUMESC celor care mi-ati spus vorbe bune ! ce poate fi mai frumos decat sa vezi ca cineva care nu te cunoaste se opreste sa iti zica o vorba buna si sa se roage pt tine sau pt durerea ta ! VA PUP PE TOTI ! si o sa va tin la curent cum decurg lucrurile !
archanghel : No comment la ce ai scris ! insa te rog sa nu mai scrii nimic urat aici ,daca vrei sa ne "razboim" ,eu nu vreau ! multumesc !
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
|||
|
|||
![]()
Intr-o zi de vineri cand ma miruiam dupa sf.Maslu ,o femeie l-a intrebat pe preot ce sa faca o ruda ,ca nu i se rezolva problemele.
Parintele i-a spus ca daca nu merge la sf.Liturghie duminicala acea persoana nu are sanse de izbanda. Sf.Liturghie ne fereste de ganduri rele pentru toata saptamina. Mergi la sfanta Liturghie si roaga-te. Degeaba ne rugam noi pentru voi daca voi nu va ajutati singuri deoarece Dumnezeu se uita la sufletul omului .E adevarat ca rugaciunea facuta unul pentru altul ajuta ,dar mai degraba sa ne rugam sa sporiti pe calea credintei si gasind imparatia lui Dumnezeu veti avea de toate. Nu mai deznadajdui ,tot ce cerem pentru suflet ,cu siguranta Dumnezeu va implini. Dar trebuie rabdare ,multa rabdare. Doamne ajuta ! Daca tii posturile si te spovedesti des nu vei avea ce patimi de la acei oameni. |
|
||||
|
||||
![]()
multumesc anita
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Doamne ajuta-ma ! | elenavioletacocos | Secte si culte | 17 | 29.03.2012 00:27:38 |
Doamne ajuta! | Eufrosina | Generalitati | 18 | 06.03.2011 21:08:40 |
Doamne ajuta | ionut stefan | Generalitati | 0 | 07.08.2010 22:44:32 |
doamne ajuta | simi | Generalitati | 13 | 23.07.2008 15:47:37 |
Doamne ajuta | serb_crina | Generalitati | 1 | 06.12.2007 12:30:18 |
|