![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Asa ca degeaba va mai ofuscati, nu ezista si nici nu va exista vreodata egalitate intre sexe. PONCT. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
, in ce consta mai exact dezvoltarea creierului tau????... ca din cele citite am realizat doar ca nu prea esti informat si poate ca ar trebui sa nu te blochezi doar la expresia " mai dezvoltat" ( nu stiu de ce dar am impresia ca barbatilor le este de ajuns sa citeasca aceste doua cuvinte fara sa mai citeasca si restul informatiilor) si sa te informezi si asupra informatiilor legate de emisfere si de asemenea la ce are creierul femeilor in plus ![]() Citat:
O ultima adaugire, daca unii barbatii sunt produsul unor parinti cu creierul mai subdezvoltat si nici in scoala nu se prinde nimic de ei...deja cam pica teoria =)) Last edited by AndruscaCIM; 01.10.2009 at 14:08:35. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ah apropo, daca sunt femeie asta nu inseamna ca nu o sa recunosc autoritatea barbatilor in toate domeniile. Pana si din Biblie reiese ca barbatul e mai superior decat femeia. Trebuie sa fii orb ca sa nu vezi diferentele!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Binenteles cu exceptia unor traduceri moderne a unor secte ca Martorii lui Iehova. Citat:
Citat:
Psihic, structura este diferita, intelectual, emotional, trebuie sa fii ignorant ca sa nu vezi asta.
|
|||
|
|||
|
Oamenii din timpurile bilice si din locurile unde s-a scris nu purtau nici ei pantaloni, iar femeile nu fusta. Toti purtau un fel de vesmant.
|
|||
|
|||
|
Daca cei inspirati de Duhul Sfant sa scrie Biblia ar fi respins ca majoritatea dintre voi darul lui D-zeu,sub pretext nu ca vorbeste marea,vorba cantecului,ci ca vorbeste dracul si de la el e tot,deci hai sa respingem ca Dzeu intelege,si daca toti cei inspirati sa scrie anumite texte la fel procedau,azi ne inchinam in continuare la idoli,si frecam fiecare ce putea ,in temple!deci,sfat:nu mai respingeti ce vine catre voi deosebit,ci acceptati fara sa va mandriti!daca e de la Dzeu darul va persista,daca e de la diavol,veti pierde acest dar!e foarte simplu!dar nu mai respingeti TOT,sub pretextul pomenit,ca nici Dzeu nu insista cu nemiluita daca vede ca nu pricepeti,nu bate saua la infinit sa priceapa iapa!lasati drumul liber,dar fara mandrie!e conditia sine qua non pentru a se cerne un dar!pricepu-tu-m-ati?cristian-marius,beleste bine ochii la cratime,ca tu ai probleme de gramatica grave!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
AAA, am uitat, edit: AU APARUT DEJA PE SITE ARTICOLELE CU VISE! INCURAJEZ CITIREA LOR! (am spus ca "au aparut deja" pentru ca eu stiam de dinainte ca or sa apara. le-am visat.)
Vine mosul pe carare, Cu cojocul in spinare. http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me! Last edited by moshu; 02.10.2009 at 01:26:08. |
|
|
|||
|
|||
|
de unde stiu ca nemandrindu-te pastrezi darul de la Dzeu si il pierzi pe cel de la diavol?proprie experienta!spui ca e un lucru simplu!nu e!daca ar fi,lumea ar aplica acest lucru si nu ar respinge absolut tot ce primeste pe motiv ca e de la diavol si Dzeu pricepe!cat despre articolele despre vise,le-am citit deja,si in unul din ele,in ultimul pasaj scrie ca nu e bine sa ignoram in masa tot ce visam, sunt vise cu regim special!asta a fost demersul topicului meu,asta am vrut sa arat!dar tutii n-au priceput!au declarat ca nu e bine sa te increzi in nici un vis,si pace!daca ai citi visele cu care am deschis topicului,ai vedea ca nu au dreptate!ma faci sa cred ca nici tu nu le-ai citit,ai aterizat in mijlocul discutiei,mosulete! ca sa poti muri linistit,ca deh,ai si tu o varsta,na inca un vis!dupa moartea bunicii de la tara,in 2000,toata iarba din curte a disparut!cu tot cu radac. de hrean,de musetel,era teren selenar!gainile erau dezorientate,nu mai aveau delicatese de ciugulit!5 ani curtea asa a stat,iarba nu crestea primavara deloc!am zis,aiurea,ca a luat buna-mea iarba,acea curte era cea mai faina din sat,era raiul ei.5 ani asa am trait cu aceasta impresie.dar intr-o noapte am visat ca bunamea iese din chestiune si ca trebuie sa fac 12molitfe,caci iarba e luata cu farmece!acum,stiam ca se pot lua multe cu farmece,dar sa iei iarba din curte sa faci rau unor oameni,mi se parea prea mult.stiind insa la mine cum functioneaza visele,am zis sa aplic sfaturile din vis!mi-am luat de toarta varul,calugar,si timp de 2 ani a facut in curte dezlegari!si bomba!anul trecut a dat iarba,dupa 7 ani,fara sa pun seminte!deci visul a avut dreptate,iarba a fost luata cu vraji!daca eram ca voi,spuneam ca visul e de la diavol si daca Sfintii Parinti spun sa nu te iei dupa vise,e cazul sa ma conformez!si atunci azi era acelasi peisaj selenar,si fugea delutul din curte ca nu avea ce sa il mai tina!asa ca....mai studiati!
|
|
|
||||
|
||||
|
Multumesc, mi-ai confirmat teoria.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cand e vorba de articolele cu vise, ai dreptate. Nu le-am citit. Nu le-am citit pentru ca nici nu am avut timp, si pentru ca nu tineam chiar asa de mult sa le citesc. Consider ca am citit destule despre vise, inclusiv cartea parintelui Cleopa, si chiar alte carti contrare ortodoxismului (!), si ca am un bagaj indestulator de informatie. De fapt, acele articole doar imi spuneau ceea ce stiam. Insa tineam sa le citesti tu. Din pacate, se vede cum samanta Semanatorului a picat pe drum. Te-ai poticnit la un pasaj si ai uitat restul. Cat ce priveste visul tau, parerea mea (rationala) e ca ipoteza unei coincidente are cel mai mare procentaj de adevar. Urmata de inocularea unui vis diavolesc, al carui scop a fost, bineinteles, atins, te citez: "...stiind insa la mine cum functioneaza visele...." . Adica credinta contrara religiunii ortodoxiste.
Vine mosul pe carare, Cu cojocul in spinare. http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me! Last edited by moshu; 03.10.2009 at 16:36:29. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce parere aveti despre vise? | patricia2006 | Generalitati | 17 | 15.04.2018 21:52:00 |
| Despre vise. | Templier Knight | Generalitati | 13 | 04.03.2012 16:18:30 |
| VISE | carmenutza05 | Generalitati | 32 | 01.06.2011 00:26:13 |
| vise | mita100 | Generalitati | 5 | 23.11.2009 18:02:49 |
|
|