![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Referitor la regimul comunist, imi pare rau ca nu am destul timp sa detaliez, dar ceea ce reprezinta pentru mine ateismul este departe de manifestarile tovarasilor. Iti dau doua exemple. De ce dupa caderea sistemului pe care il etichetati ateu biserica catolica lupta pentru retrocedarea bisericilor aflate in posesia bisericii ortodoxe incepand cu instaurarea comunismului? De ce ateii ar fi exterminat prin metode specific religioase intelectualii? Daca ar fi fost atei, comunistii ar fi sustinut mult mai mult stiinta care a ajuns la un nivel deplorabil la noi in tara inainte de 89 si nici acum nu se simte prea bine. Referitor la atei, nimeni nu a spus ca suntem sfinti, iar faptul ca exagerezi in argumentare nu-ti da dreptate. Un straw man comis cu mult prea multa usurinta si rea intentie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multumesc lui Dumnezeu ca mai exista si astfel de oameni !
|
|||
|
|||
![]()
De ce ne batem capul cu Gigi Becali cand sunt oameni care comit acte atroce?De ce un om incult si nedisciplinat iese in evidenta?Pentru ca niste defecte relativ mici ies in evidenta comparativ cu imaginea pe care o proiecteaza si care nici nu e inteleasa cum trebuie?A spus ca e cu Dumnezeu, ca e crestin si nu ca e un monument viu al culturii, si sunt sigur ca erau multi sfinti care nu erau culti sau literati.
Acum nu zic ca este sfant, zic doar ca ne concentram asupra lui cand sunt alte lucruri mai importante, si ca ura indreptata impotriva lui este de neinteles, cel putin pentru mine. |
|
|||
|
|||
![]()
Fara suparare, tara arde si baba se piaptana.
Care-i problema cu domnul Becali?Justitia e in greva si am primit dezlegare de la Domnul sa ne dam cu parerea de domnul Becali?Daca ar aparea numele meu intr-un forum si toti si-ar da cu presupusul, credeti-ma crestinilor, as fi distrusa.Treaba dansului ce face, cum face. Mie mi-a placut domnul Becali.A dat case unor oameni, bani, a ajutat.Sa fim sinceri.Daca noi, cei ce criticam am fi avut bani , cat % am fi facut pentru aproapele nostru?Sa fim seriosi. Doamne Ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu confunda locuitorii tarii, cu conducatorii tarii. Desi nu e cazul aici, in doua cuvinte ultimii au furat puterea si au vandut tara, cui toti stim foarte bine. Locuitorii se resimt inca dupa apropae jumatate de secol de comunism. Cand toata floarea tineretului, toata crema intelectualilor si toti sfintii parinti au fost aruncati si omorati in teminte, iar in loc au pus toti analfabetii...crezi ca e o rana atat de usoara pentru neam...?!? Stim bine cine sunt "elitele" tarii in acest moment...dar nu mai continui...nu suntem la colt de strada sa fac propaganda ieftina !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce zice Mantuitorul despre milostenie si ochii lumii? Sau ai uitat... Uite aici filmuletu' la Sfantul Munte Athos. Pacat ca demnitatea acestor calugari a fost calcata de acest "domn"! http://www.youtube.com/watch?v=lljulvQ0pEI |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Omul acesta a ridicat niste case. si ma intreb ca nu toata lumea e recunoscatoare;dar in patul lor cand se culca si sunt feriti de ploaie , ninsoare, etc ...eu tot tind sa cred ca unii multumesc Domnului, si binefacatorului lor . BONUS:fOR YOU-Oamenii buni niciodata nu sunt prosti, in cel mai grav mod pot fi lucizi...daca poti sa intelegi. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parastas la 55 de ani de la moartea lui George Enescu | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 06.05.2010 18:30:35 |
Despre creationism, evolutie si design inteligent cu George Coyne si Richard Dawkins | scrabble | Teologie si Stiinta | 179 | 30.10.2009 10:13:07 |
|