![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Topcat, cum iti explici ca pe suprafata pamantului inca mai exista maimute? N-ar fi trebuit sa evolueze toate in... "noi"?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din intrebarea ta imi dau seama ca habar nu ai ce inseamna evolutia prin selectie naturala. Daca doresti sa afli iti stau la dispozitie, n-as vrea sa incarc topicul asta. |
|
||||
|
||||
![]()
Excelent răspuns ! Mergi mai departe în selecția ta . . .
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Maimuta care a stat la baza rasei asiatice a avut, la randul ei, ochii oblici?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
:) Imi cer scuze. Ramasesem la sens. Eu ti-am spus sensul vietii, vazute de ateu: nici unul. Imi spui si tu acum sensul lui Dzeu, ca al mintuirii asta e, nu, sa ne integram in Dzeu. |
|
||||
|
||||
![]()
Sincer, sincer, nu m-am enervat nici 1% . Chiar sunt extrem de calm. Sunt călit, trăiesc peste 12 ore pe zi lângă atei . O altă sinceritate , de nu ai nici un sens în viața asta, iertare e fără rost a discuta pe tema asta , ar fi exact cum aș vorbi la pereți sau canișului meu , de altfel foarte drăgălaș și simpatic. Toate bune ție !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
de aceea las aceasta postare doar sub forma de "QUOTE" si astept din partea dlui Cristiboss (pentru care am un mare respect bazat pe toate cele ce le-am citit aici pe forum scrise de domnia sa) o replica crestina si o indreptare. considerati-o va rog domnule Cristi ca raspuns la rugamintea facuta de o sora intru Hristos... poate Topcat nu are nevoie de acest favor insa sufletul meu are... Multumesc Pace voua!
Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma si mantuieste-ma pe mine pacatoasa http://mamiprovocarea.wordpress.com Last edited by maria32; 26.09.2009 at 05:12:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oastea Domnului - tendinta centrifuga? | ar14rai | Secte si culte | 69 | 05.02.2013 12:18:29 |
|