![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iubitul meu, una e ceea ce va impune secta sa ganditi si alta e realitatea de care ne lovim, este foarte clar ca o interpretare, o credinta inafara Bisericii e erezie, vezi, conform cu principiul dumneavoastra, s-au format sectele, "ce sa ascultam noi de Biserica, n-are dreptate" si in subiectivismul nostru creem erezii peste erezii, asa cu Biblia in mana Faptul ca o mana de oameni se aduna regulat , citesc din Scriptura,canta si au o traire morala nu-i face automat Biserica lui Hristos ci doar o gasca de razvratiti, iar neascultarea, mandria, e pacatul de capatai Apoi mie mi se pare o jignire adusa bunicilor mei si ai tai, sa pui in carca lor pacatele unora sau altora si sa spui "uite asta era "credinta" lor" dar e ceva tipic pt neo-protestanti! criminali, violatori etc, au existat si vor exista cat va tine lumea, Versetul scos din context pe care-l aduci, vorbeste despre credinta nu despre Sola Scriptura, credinta data odata pt todeauna este aceea in Iisus Hristos, aici nu se vorbeste despre moduri de inchinare, despre traire sau organizare cultica
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
| Tags |
| dfgergheg |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Au protestantii si neoprotestantii o Traditie proprie? | Florin-Ionut | Secte si culte | 90 | 14.02.2012 14:25:48 |
| problema mea... | soulonfire | Generalitati | 41 | 18.08.2011 22:46:52 |
| am si eu o problema.. | noname | Umanitare | 6 | 26.12.2008 01:16:18 |
| Dialogul ortodoxiei cu neoprotestantii | PadreCory | Secte si culte | 0 | 21.06.2008 00:42:10 |
|
|