![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Totusi ce as-i dori sa accentuez si sa raspund pe de alta parte lui Jan si altora ce critica mai tot timpul Preotii, Patriarhul si Biserica insasi sub pretextul unor "evenimente"ale presei de scandal si nu numai, cum ar fi asa zisele masini luxoase , clopotele de la Patriarhie, acuzatiile directe aduse Patriarhului de colaborare cu masoneria si altele, nu fac decat sa aduca o umbra nejustificata asupra Bisericii noastre Ortodoxe. Sa nu transformam frustrarile , neputintele si neamplinirile noastre in venin , indreptat in mod constant de catre unii, impotriva celor ce Slujesc Biserica noastra. Sa nu uitam ca neascultarea, ponegrirea si indemnul la revolta si neascultare , au scindat anumite Biserici si au dus la formarea sectelor , ori Biserica Ortodoxa a fost , este si cu siguranta va fi o Biserica unita intru adevarata Credinta, iar toate cele enumerate mai sus sun complet in afara Bisericii noastre, aducandu-i prejudicii false, de imagine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Serios Cristsi,tu ai citit ce ai scris?Adica noi sa ne falim in lume cu niste ierarhi mincinois si hoti,dar frumos impopotonati cu vesminte luxoase,cu doctorate prin ceine stie ce facultati. Nu am nimic cu doctaoratele,dar unii nu cauta decat slava de la oameni,chestie pe care se pare ca o cauti si tu,pt ca nu te intereseaza adevarul,ci sa iesim bine in fata oamenilor. Si in fata caror oameni sa iesim bine?A ortodocsilor din celelalte tari.te anunt prietenos,ca noi nu mai suntem respectati de nici o tara ortodocsa,da de nici una.Nu suntem pe harta lor. sa dam bine in fata catolicilor,dar ei au alte prioritati,alt sistem de gandire,si nu pun accentul pe ceva ce deja au.Ei au bani prea multi chiar,putere destula,facultati si doctorate cat cuprinde. Ina fata protestantilor,pai este de rasul curcilor,caci ei tocmai de aceea s-au rupt de catolici,din cauza formalismului sec,ei punand accentul pe o relatie personala si simpla,directa cu Dumnezeu. Deci te intreb,in fata carora oameni sa dam noi bine cu asemenae ierarhi?Poate in fata constiintei noarte robita de placerea de ane lauda cu stramosii,cu trecutul nostru,cu o asa zisa traditie,din care insa nu am citit nimic, si nu am intels si asimilat nimic. Deci iata ca ne facem de 3 ori ipocriti,in fata oamenilor,in fata constiintei noastre si in fata lui Dumnezeu.Cine deci ne va lua partea la Judecata,cand toate cele trei forumuri de judecata sunt impotriva noastra? |
|
||||
|
||||
![]()
eu zic sa nu mai criticam pe nimeni ,sa ne vedem paiul notru din ochi si sa ne rugam pt pastorii nostrii sa-i lumineze DUMNEZEU,sa nu ne vinda credinta ortodoxa a tarii nimanui.:dozingoff:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu ai citit nimic, de ce iti faci o parerea din ceva ce nu ai experimentat? Citeste frate patericu egiptean sa vezi acolo cata intelepciune avea sfintii pustnici, pentru ca ei nu vorbesc acolo aiurea, ci vorbesc din propriile experiente duhovnicesti traite, nu glumite ca noi! :hmmm: Tu judeci in stanga si-n dreapta sub pretextul adevarului, asta e doar treaba ta, dar te rog sa nu ponegresti sfintii si sfanta traditie prin care ortodoxia a trait pana astazi si inca traieste. Daca pe tine te supara patriarhu cu ce face el si alte fete bisericesti cu toate actiunile lor sau faptele lor pacatoase, asta nu inseamna ca trebuie sa spui si despre sfinti sau traditie si sa-i bagi pe toti in aceeasi oala. :hmmm: |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar nu inteleg de ce simt unii nevoia sa posteze urateniile astea.. chiar nu stiu ca se iarta orice mai putin blasfemiile si hula impotriva celor sfinte? Scrie in 'cancan' cine stie ce minunatie si toti sar si o cred, si isi justifica necredinta lor!!! Treci la Biserica si mai taci ca pentru tine bat clopotele! |
|
||||
|
||||
![]()
Trebuie sa faci ce zice preotul, nu ce face preotul ! Interesanta aceasta vorba. Insa cei care au un copil sau doi(ca mine de altfel) pot spune ca nu este chiar asa. Copilul tau va face exact ceea ce vede la tine, chiar daca tu ii spui ca nu este bine. Si va vrea sa faca exact ca tine, pentru ca pentru copil tu esti idolul lui. Asa si noi muritorii de rand, ne uitam la mai marile fete bisericesti, si vrem sa fim ca ei. Insa aici apar diverse probleme. X5, sau slk ? Oare sa fie dorinta Dumnezeului nostru. Chipul lui Daniel pe clopot... chip cioplit ? Nu stiu, nu sunt nici macar vre-un expert, insa stiu ca acest daca aceasta postare va fi modificata de catre admin in vre-un fel, voi face tot ce stiu ca sa ii para rau. De ce ? Pai uite de asta: Forum inseamna sa ai o parere personala, sa scrii exact ceea ce simti cu unica conditie sa nu fi nesimtit. Insa daca vrei sa critici pe cineva,indiferent cine este aceea persoana, cred ca esti binevenit, pentru ca in felul acesta, noi ceilalti participanti la discutii iti vom putea da o mana de ajutor in gandirea ta. Fie te vom ajuta sa vezi daca ai gresit, fie vom constata ca ai dreptate. De asta sunt pe acest forum, sa cunosc oameni care gandesc, care comunica si care sunt pregatiti sa recunoasca atunci cand gresesc.
Carpe Diem ! "Pe unii inteligenta ii urmareste, dar ei sunt mult mai rapizi!" "Nu iti fa griji nu esti complet inutil. Cel putin servesti ca un exemplu negativ pentru ceilalti!" "Exista lucruri imposibil de realizat si stim asta, insa vine unul care nu stie si le realizeaza!" |
|
||||
|
||||
![]()
de c e nu va angajati la protv?mai puteti sa mai atacati biserica?asa cum este ea......rea ,buna.....asa cum este ea,trebuie s-o aparam.nu vedeti ca este atacata din toate partile?si noi cei care ar trebui sa o aparam,lovim in ea?nu facem bine!sa ne rugam pt biserica ortodoxa romana.doamne aparo.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Prins ca tragea clopotele | lucia_anghelina | Intamplari adevarate | 9 | 22.04.2009 11:22:59 |
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor | gheorghecoser23 | Preotul | 5 | 25.06.2008 17:01:23 |
|