|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 El: Prieten sau mai mult? Eu..: mai mult... El: V-ati spovedit? EU (gadindu-ma ca o sa o facem atunci la el): Nu inca.. El: Plecati din fata mea desfranatilor!" , De aici eu nu-mi mai amintesc prea multe acum, pentru ca am ramas socata de faptul ca a tipat si m-am simtit ingrozitor de rusinata. Profesorul meu de religie spune ca-si aminteste ca i-am povestit toate astea atunci si mai tine minte si in plus, prin detaliile pe care i le-am dat atunci a el a inteles din tot ca calugarul (scuzati-mi cacofonia, nu am stiut cum s-o evit) mi-ar fi dat dezlegare de tot sa ma duc sa caut alt duhovnic. Profesorul crede ca pe calugar pur si simplu poate l-a depasit situatia si s-a gandit ca imi voi gasi linistea la alt duhovnic. Sincer, mi-e teama sa ma duc din nou, mi-e teama ca o sa tipe din nou si eu o nu o sa fiu in stare sa ma adun. Nu ma asteptam la o reactie ca asta, mai ales pentru ca nu apucasem sa ii spun ce mi-a sugerat cu 3 ani inainte. Cel mai greu e faptul ca sunt singura. Mi-ar fi placut sa-mi fie alaturi, dar asta e.. el asa considera ca e mai bine. Pentru cine? El stie de fapt. Am intampinat si niste probleme de sanatate acum. Am fost aseara la doctor si desi nu sunt neaparat grave, pot deveni in anumite circumstante. Si imi vine greu, recunosc, sa ma descurc cu toate. Dar, trebuie. Ma bucur ca exista forumul asta si ca sunt oameni carora le pasa de ceilalti, desi probabil au si ei destule probleme de-ale lor. Dumnezeu sa v-ajute!. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Nu trebuie sa pui la suflet. De multe ori oamenii se ranesc din pure neintelegeri. Gandindu-ma ca tu ai gasit o calitate la acel preot care te-a facut sa alegi sa te duci prima oara la acel preot si nu la altul, poate e bine sa clarifici situatia. Mai bine te-ai duce direct la acel preot si sa-i spui "vreau sa ma spovedesc la dvs". Ca sa nu mai fie neclaritati. Oricum, cred ca cel mai important e sa te rogi la Dumnezeu sa-ti scoata in cale duhovnicul de care ai nevoie. Fi sigura ca Dumnezeu te va ajuta. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
   | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  ... 

cata vreme o sa fii cu lozinca "faca-se voia mea" in capsorul tau, o sa tot vizezi ca se va intoarce... invata sa te lasi in voia Domnului. mda, ce sa zic, o sa cresti mare si o sa-ti vina mintea la cap. acum inca esti in sevraj. o sa-ti treaca. si peste un an o sa razi de cat de proasta ai fost. incet-incet o sa-ti reamintesti momente din viata voastra si ai sa vezi ca nu a fost chiar asa de pompos cum crezi. un ciuri-buri, asta e! si o sa te convingi. pai da! proasta bine... ba nu! idioata, daca-l primesti inapoi... pe bune, pe cat de mult respect intuitia femeilor, pe atat de siderat raman cand vad cat de naive pot fi... sunt barbat si iti pot spune ca n-are sens sa mai crezi in asa ceva, ca se va intoarce. doar cu coada intre picioare. si atunci tot ce scrie mai sus e valabil... mai bine ai deschide ochii si ai inceta sa visezi. vezi-ti de viata! balta e plina de peste. si nu numai de guvizi ca el... fii si tu pretentioasa putin... hai! s-auzim de bine! Doamne ajuta! 
				__________________ "ziua zilei spune cuvant, si noaptea noptii vesteste stiinta." | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Am nevoie de ajutor | Cristian8 | Exorcismul | 22 | 11.07.2011 19:57:03 | 
| am nevoie de ajutor!!! | steluta1981 | Umanitare | 1 | 06.06.2011 19:43:44 | 
| Am nevoie de ajutor! | Oanalia | Generalitati | 20 | 17.08.2010 09:14:51 | 
| Am nevoie de ajutor | Idyahoo | Generalitati | 36 | 13.04.2010 22:38:50 | 
| Am nevoie de ajutor | anitag | Generalitati | 14 | 12.11.2007 12:01:37 | 
|  |