Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.09.2009, 22:43:48
marcut marcut is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.09.2009
Implicit acum nu mai inteleg nimic...

Ce legatura au versetele postate pe forum cu ceea ce am comentat eu???
Vreti sa dovediti dumnezeirea lui Isus...dar eu nu o neg!!! Numai ca,noi crestinii avem UN SINGUR DUMNEZEU ADEVARAT -Tatal-Ioan 17:3 si I Cor.8:5,6.Un singur Dumnezeu Atotputernic...TATAL.Isus este Marele Preot,Unicul Mijlocitor intre noi si Dumnezeu( deci nu mijloceste intre noi si El insusi!!!),Regele nostru,Invatatorul,Mantuitorul nostru...Calea,Adevarul si Viata.....
El nu poate fi Dumnezeu si Mare Preot in acelasi timp,asa cum ipoteza ca ar fi fost Dumnezeu si om in acelasi timp este ilogica...si falsa.Poate sa fie Dumnezeu ispitit??Se poate inchina El cuiva??? Poate Dumnezeu sa moara???
Cum explicati faptul ca Enoh,Noe,Avraam,Moise,David,Isaia,Daniel,Ioan Botezatorul,Petru,Pavel ,Matei,Luca etc.NU AU CREZUT IN TREIME,aceasta fiind introdusa in biserica in anul 382 e.n.la Conciliul de la Constantinopole??
Si Ioan1:1 ne vorbeste de un inceput al Cuvantului ,care era Dumnezeu ...dar era in acelasi timp CU Dumnezeu!Vedeti? Fiul este un Dumnezeu diferit de Tatal,supus Tatalui....iar Tatal nu are inceput,pe cand Fiul are.Si Dvs.,trinitarienii,ignorati Ioan 1:18.NIMENI NU L-A VAZUT PE DUMNEZEU!!! Asa scrie acolo....Nu l-a vazut nimeni pe Isus??
Si va rog sa-mi mai explicati un lucru: ce fel de preotie detin preotii ortodocsi??? Biblia ne vorbeste prin apostolul Pavel de doua preotii: dupa randuiala lui Aron si dupa randuiala lui Melhisedec.Care din cele doua o au??
Si inca un lucru:daca avem un singur Mijlocitor intre noi si Dumnezeu,de ce Dvs.va rugati:"Sfanta Nascatoare (theotokos) mijloceste pt.noi"???Ce baza biblica aveti pt.aceasta???

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Iehova e numele din Biblie cocacoc Generalitati 22 26.04.2014 09:50:06
Un nor de martori Mihnea Dragomir Dogmatica 2 29.12.2011 17:19:04
Edward Maya,singurul roman care a castigat un premiu Billboard Daniel_7 Generalitati 17 20.06.2011 20:10:18
Martorii lui Iehova si religia lor assiris Generalitati 25 10.03.2011 21:09:21
Si-a castigat in instanta dreptul de a muri ! cristiboss56 Eutanasia 25 02.03.2011 14:12:43