![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Fratii mei si surorile mele, sa stiti ca aceasta "tehnologie" RFID, nu exista doar in pasapoartele biometrice.
Sunt foarte trist, insa acesta tehnologie satanica e folosita tot mai des. De exemplu eu am avut abonament la GTT (gen RATB-ul romanesc) pentru a lua tramvaiu, autobuzu si metrou. Si acest smartcard il tineam in fiecare zi in portofel. Si acum ce aflu? Ca avea tehnologie RFID! ... Doamne fereste! Si tata are in masina un dispozitiv pentru a nu se mai opri pe autostrada cand plateste. Si acest dispozitiv se bazeaza tot pe tehnologia RFID. Si m'am interesat si m'am intristat si mai tare. Multe carti de credit (Visa, Mastercard) folosesc aceasta tehnologie RFID! Unde am ajuns ... Edit: din AVIZUL Comitetului Economic și Social European privind identificarea prin Frecvențe Radio (RFID) (aviz exploratoriu) Identificarea prin frecvențe radio (RFID) este o tehnologie semnificativă, care va deveni cu timpul foarte importantă. Aplicațiile sale prezente și viitoare au potențialul de a îmbunătăți net o gamă largă de activități economice, atât în sectorul public, cât și în cel privat și de a aduce beneficii semnificative ATAT PERSOANELOR, cât și întreprinderilor. .. beneficii semnificative atat persoanelor ...? Poftim? Ce beneficiu imi aduce? Ca ma pot controla unde merg si stiu cine sunt plus ca pot vedea datele personale? Si mai zice ca va deveni foarte importanta! Deci viitorul este RFID! Dar tre' sa ne opunem! Si aici, ... extaz: Aria de acoperire a unui sistem RFID depinde de frecvența radio, de puterea dispozitivului de citire și de natura materialului aflat între etichetă și dispozitiv. În cazul sistemelor pasive, aceasta poate atinge câțiva metri, dar poate depăși 100 de metri în cazul celor active. Vin vremuri grele! Last edited by Antoni0; 13.09.2009 at 01:12:29. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre pasaportul,permisul de conducere si buletinul biometric | mihailt | Generalitati | 6 | 13.10.2010 13:24:56 |
permis biometric | cosmin95 | Generalitati | 8 | 30.08.2009 16:11:12 |
Pentru a calatori in UE nu e nevoie de pasaport biometric! | mihailt | Generalitati | 3 | 26.02.2009 16:54:39 |
|