Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.09.2009, 22:57:25
piedonee's Avatar
piedonee piedonee is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Antoni0 Vezi mesajul
Interesant!

Dar ma intreb eu, e normal ca la 13 ani sa'ti dai machiaj pe ochi?

Cineva zicea ca e o arta, creativitate. Eu numa' asa n'o vad.

Am intrebat pentru ca de mult timp, ii tot zic lu' soramea ca nu e normal (d.p.m.d.v), ca nu e bine pentru piele, dar nu intelege.

Odata mi-a zis ca sunt si copile de 10 ani care se machiaza! :|
de vina eu cred ca este libertatea asta prost inteleasa,si hausul care sa instalat si in care domneste prostiea,mandria si superficialitatea incercand mereu sa parem ceea ce nu suntem defapt.....eu cred ca fiecare etapa a vieti isi are rolul ei de exemplu la 13 ani esti copil si te bucuri de aceasta varsta tinad cont ca de la 17 ai timp pana la batranete sa te tot machezi dar cu copilaria nu te mai intlnesti cu finetea si pielea care e in continua dezvoltare nu te vei mai intalni....obesrv si eu pe strada cu stupoare la grupuri de fete si baeti intre 10 si 14 ani care parca sunt transformati metaforic voorbind adica nu mai vezi nimic copilaresc in ei ci doar vor sa para niste oameni maturi prin gesturi prin telefoane si prin inbracaminte destul de extravaganta pt aceea varsta dar repet lumea din jur ii face asa.....eu imi amintesc cu placere copilaria si simplitatea ei....dar asta e secolul vitezei...
Reply With Quote
Vechi 12.09.2009, 05:37:03
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de piedonee Vezi mesajul
de vina eu cred ca este libertatea asta prost inteleasa,si hausul care sa instalat si in care domneste prostiea,mandria si superficialitatea incercand mereu sa parem ceea ce nu suntem defapt.....eu cred ca fiecare etapa a vieti isi are rolul ei de exemplu la 13 ani esti copil si te bucuri de aceasta varsta tinad cont ca de la 17 ai timp pana la batranete sa te tot machezi dar cu copilaria nu te mai intlnesti cu finetea si pielea care e in continua dezvoltare nu te vei mai intalni....obesrv si eu pe strada cu stupoare la grupuri de fete si baeti intre 10 si 14 ani care parca sunt transformati metaforic voorbind adica nu mai vezi nimic copilaresc in ei ci doar vor sa para niste oameni maturi prin gesturi prin telefoane si prin inbracaminte destul de extravaganta pt aceea varsta dar repet lumea din jur ii face asa.....eu imi amintesc cu placere copilaria si simplitatea ei....dar asta e secolul vitezei...
Un secol al vitezei și al nerăbdării spre maturizare, grăbind , cu voia noastră, procesele îmbătrânirii. Mândria exacerbată, duce și îndeamnă la stâlcirea fizionomiei noastre. Machiajul ca machiajul, dar umflarea buzelor, cioplirea nasului și alte cele, chiar că nu le înțeleg . . . . !
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez Savonarola Sfinti Parinti (Patrologie) 15 20.07.2013 13:28:48
despre imbracaminte si machiaj oana72 Generalitati 183 19.11.2012 08:59:59
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei tigerAvalo9 Generalitati 34 02.12.2010 15:37:16
Despre machiaj si bijuterii danyel Generalitati 102 20.07.2007 16:15:30