Citat:
În prealabil postat de piedonee
de vina eu cred ca este libertatea asta prost inteleasa,si hausul care sa instalat si in care domneste prostiea,mandria si superficialitatea incercand mereu sa parem ceea ce nu suntem defapt.....eu cred ca fiecare etapa a vieti isi are rolul ei de exemplu la 13 ani esti copil si te bucuri de aceasta varsta tinad cont ca de la 17 ai timp pana la batranete sa te tot machezi dar cu copilaria nu te mai intlnesti cu finetea si pielea care e in continua dezvoltare nu te vei mai intalni....obesrv si eu pe strada cu stupoare la grupuri de fete si baeti intre 10 si 14 ani care parca sunt transformati metaforic voorbind adica nu mai vezi nimic copilaresc in ei ci doar vor sa para niste oameni maturi prin gesturi prin telefoane si prin inbracaminte destul de extravaganta pt aceea varsta dar repet lumea din jur ii face asa.....eu imi amintesc cu placere copilaria si simplitatea ei....dar asta e secolul vitezei...
|
Un secol al vitezei și al nerăbdării spre maturizare, grăbind , cu voia noastră, procesele îmbătrânirii. Mândria exacerbată, duce și îndeamnă la stâlcirea fizionomiei noastre. Machiajul ca machiajul, dar umflarea buzelor, cioplirea nasului și alte cele, chiar că nu le înțeleg . . . . !