![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Chiar daca as fii presedintele Usa sau posesorul a 100.000.000.000.000 de $ in banca tot as fii ZERO. Spunea Fericitul Augustin, "Iubeste si fa ce vrei"! Citat:
Incepe sa te rogi! Dar nu cu ganduri ateiste! Ci cu gandul la maretia lui Dumnezeu! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pai vad ca esti foarte legat de Hristos Citat:
Ti-am mai spus, nu stiu de ce insisti, ca am sa ma rog atunci cind ma veti lamuri ca ajuta la ceva |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Totul e pentru mantuire! Toti suntem legati de Hristos. Doar ca "cativa rebeli", "nihilisti", incearca sa iasa din comun. Se cred mai "trendy"! Doamne ajuta! El e mare si milostiv cu noi toti. Iti ajuti parintii, prietenii! Dar daca "nu vrei", "nu se poate"! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Da, mai ales cu copilul african Cum? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Da, suntem liberi! Ce, tu nu esti liber? Eu, tu, noi toti suntem liberi! Dar nu intelege libertatea prin anarhie! Nu poti cunoaste tu lucrarea Domnului cu creierasu' tau. Incerci, dar nu poti! Tu crezi ca poti, dar lucrurile se prezinta altfel! Ajutor! Ajutor de sus! Mangaiere, sanatate, viata! |
|
|
|||
|
|||
|
Dar de ce crezi ca tu poti sa cunosti lucrarea lui, vad ca stii ca e mare si milostiv? Mie, din contra, mi se pare mic si agresiv.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Stiinta ne faciliteaza viata dar acea ramura ateista ne duce in ratacire! Ce ti se pare tie e doar o inselare diavoleasca. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 08:25:49 |
| Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 11:17:23 |
| Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 20:24:36 |
| Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 11:03:30 |
|
|