![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Maica Domnului si Sf. Nectarie
|
|
||||
|
||||
![]()
Sfantul Mina.
Si ma bucura pentru ca tatal meu a avut ocazia sa mearga in Egipt la moastele sale. |
|
|||
|
|||
![]()
Sfantul Nectarie.Simt ca eu trebuie sa il am ca Sfant ocrotitor,simt ca ma iubeste.Dar in general toti Sfintii sunt de nadejde,cinstiti,drepti,toti au slujit cu inima lui Dumnezeu,toti si-au dedicat viata lui Dumnezeu.
|
|
||||
|
||||
![]()
Sfanta Fecioara Maria, pentru ca ii port numele si pentru ca este ocrotitoarea tuturor, Sfantul Antonie, pentru ca este neincetat rugator si Sf. Mina. Toti sfintii sunt degraba ajutatori, daca ne rugam la ei cu evlavie.
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru mine toti Sfintii imi sunt aproape de impreuna cu Maica Domnului si Mintuitorul nostru drag ,dar cel care m-a ajutat intr-un moment foart important si de cumpana in viata mea si a familiei mele este Sf.Mare Mucenic Haralambie .
Doamne Iisuse Christoase miluieste-ma pe mine pacatoasa....Doamne ajuta. |
|
||||
|
||||
![]()
Maica Domnului, ii port numele, si nu numai. Imi este atat de draga, atat de curata! Sfantul Ciprian care foarte curand m-a ajutat atat de mult! ( ieri seara ). Defapt, cred ca fiecare Sfant este alaturi de noi...
|
|
|||
|
|||
![]()
Sfantul Irodion
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
este nevoie de ajutorul vostru. | iulyaan | Generalitati | 13 | 28.09.2011 19:44:59 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
Care este filmul sau documentarul vostru de suflet? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 15 | 02.08.2011 23:07:35 |
Cum l-ati descoperit pe Sfantul vostru protector? | tigerAvalo9 | Generalitati | 19 | 15.03.2011 21:17:01 |
|