Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.08.2009, 18:46:12
Marius22 Marius22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Sora geloziei este inchipuirea, iar mama lor este mintea. Nu accept gelozia intr-o relatie, pentru ca din cauza ei putem ajunge sa acuzam persoana pe care o iubim, pentru lucruri inchipuite. Mintea noastra neincalzita suficient de iubire produce, uneori, fel si fel de nascociri. Nu cred ca dragostea trebuie sa aiba ca fundament presupuneri de tot felul, ci increderea deplina si constienta, in persoana celuilalt.
Reply With Quote
Vechi 01.09.2009, 12:01:18
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marius22 Vezi mesajul
Sora geloziei este inchipuirea, iar mama lor este mintea. Nu accept gelozia intr-o relatie, pentru ca din cauza ei putem ajunge sa acuzam persoana pe care o iubim, pentru lucruri inchipuite. Mintea noastra neincalzita suficient de iubire produce, uneori, fel si fel de nascociri. Nu cred ca dragostea trebuie sa aiba ca fundament presupuneri de tot felul, ci increderea deplina si constienta, in persoana celuilalt.
Da...inseamna ca si iubirea o fi tot sora geloziei si a inchipuirii, ca mintea ii este tot mama :))))))) Ce nascociri?? e vorba despre aspecte pe care observi fiind conectat la realitate.

Chiar ti se pare ca oamenii care ajung sa fie "gelosi" nu stiu sa iubeasca sau sa rationeze...si nu exista motive serioase pentru a se ajunge la aceste sentimente?

Last edited by AndruscaCIM; 01.09.2009 at 12:05:17.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Gelozia intre frati Ekaterina Generalitati 15 31.07.2012 10:24:07
Gelozia ancah Pocainta 27 15.01.2011 16:15:33