![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Daca tu te inchini la un dzeu care iti spune sa te odihnesti duminica, iar eu la unul care imi spune sa ma odihnesc sambata, atunci, e clar: vorbim de 2 dzei diferiti. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu ne-am inteles ..a face binele fara sa astepti o recompensa este in spiritul invataturii Domnului ..Fa binele si atat . Numai fa-l ! Nu astepta nimic si atunci este cu adevarat inaltator. Dar nu e suficient ca sa ajungi in rai ,stii si tu asta .
|
|||
|
|||
|
Citat:
Matei 19 Atunci Petru a luat cuvântul și I-a zis: „Iată că noi am lăsat tot, și Te-am urmat; ce răsplată vom avea?” Isus le-a răspuns: „Adevărat vă spun că, atunci când va sta Fiul omului pe scaunul de domnie al măririi Sale, la înoirea tuturor lucrurilor, voi, care M-ați urmat, veți ședea și voi pe douăsprezece scaune de domnie, și veți judeca pe cele douăsprezece seminții ale lui Israel. Și ori și cine a lăsat case sau frați sau surori sau tată sau mamă sau nevastă sau feciori sau holde, pentru Numele Meu, va primi însutit, și va moșteni viața veșnică. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ptr ca Iisus nu-i impinge pe ei inainte la moarte , facandu-le o promisune si atat. Si vezi cand aveau ei sa stea pe cele 12 scaune ...la innoirea lumii despre care El n-a spus ca va fi poimaine sau peste 5 ani , 100 sau 1000.... Iisus le cere lor sa-L urmeze spunandu-le si prin ce chinuri , moarte cumpita va trece EL . Nu le-a ascuns nimic . ucenicii aveau de ales sa-L urmeze sau nu ..unul a si dat bir cu fugitii ,a tradat ..Petru s-a facut ca nu-L cunoaste , nu o data de trei ori ! , Toma n-a crezut pana nu a vazut ranile . Asa ca, orice om manat doar de recompensa cum spui tu , nu si-ar fi dat viata fara sa fie incredintat ca Iisus este Fiul Lui Dumnezeu ,trimis sa ne mantuiasca. Gandeste-te la Brancoveanu .. l-a jertfa lui si-a copiilor lui .. Si citeste mai departe si Matei 20-20 nu te opri doar la Matei 19 -26 ....sa vezi ca Iisus nu facea promisiuni ci spunea Adevarul : ,, a ședea de-a dreapta și de-a stânga Mea nu este al Meu a da, ci se va da celor pentru care s-a pregătit de către Tatăl Meu. ,, Si mai vreau sa-ti spun o idee .. mai , nu te mai lega de recompensa ..ca pana si un prof de mate isi rasplateste elevul silitor cu nota mare ! Si cine vrea si-i drag sa-nvete invata , nu invata ptr nota. poate promite profu sute de 10 ..daca nu vrei sau mai rau nu poti ..nu inveti . P.s .. n-am studii teologice..iti impartasesc credinta mea .. sunt sigura ca ceea ce simt si cred este si adevarat.. adica , suntem copiii lui Dumnezeu . Si tu esti dar inca nu vrei sa intelegi ...
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Spuneai mai sus:
...."Iubirea... E ceva de care m-am bucurat toata viata si ma voi bucura in continuare."..... Adica te-ai bucurat ca esti iubit ca ai primit iubire? Cei din jurul tau pot spune la fel referindu-se la tine ? Spui: ..."Iar mintuirea mi se pare a fi cel mai egoist scop al unei fiinte umane..." Deci tu nu aspiri la mantuire , nu esti egoist Te gandesti deci la ceilalti mai mult dcat la tine??!!! Ii iubesti deci pe dusmanii tai ,pe cei care te-au nedreptait, te-au renegat , au refuzat sa te ajute desi tu ai fost intotdeauna sprijinul lor ,haina lor de vreme rea,pe ce ce te-au uitat,te-au ranit sufleteste , te-au mintit, te-au inselat , te-au dezonorat ,te-au tradat , te-au vandut ? Si cu toate astea ii iubesti pana la lacrimi , te-ai sacrifica pentru ei pentru ca stii ca numai tu ii poti ajuta si faci asta neconditionat!!!! Asa sa fie? Sau n-am inteles eu ce inseamna iubire? |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 08:25:49 |
| Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 11:17:23 |
| Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 20:24:36 |
| Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 11:03:30 |
|
|