![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
da, si au avut o fata pe nume sara care este protectoarea tiganilor.
mi se pare ca asta e din codul lui da vinci. alt lucru pe care l`am mai auzit a fost ca Iisus a fost intr`un templu sa se initieze de parca Dumnezeu care ne`a facut avea nevoie de vreo initiere... vorbe care se raspandesc. este si o pilda: o femeie de la tara fiindca nu avea nicio ocupatie s-a hotarat sa`l vorbeasca de rau pe preotul satului, om drept. dupa ceva timp si-a dat seama ca a gresit si s-a dus cu lacrimi sa se spovedeasca. dupa ce a spovedit`o preotul i`a spus sa se duca sa taie o gaina si sa o jumuleasca dupa care sa o aduca la biserica. asa a si facut femeia. dupa care ii spune sa adune toti fulgii. aduna femeia fulgii, vine cu ei la biserica, preotul insa o trimite sa se urce in clopotnita si sa`i arunce de acolo. ii arunca femeia si preotul spune: ei femeie aduna`i acum.pai cum parinte ca s`au imprastiat peste tot... ei uite asa e si cu vorbele pe care l`ai spus... asa si cu ereziile astea. din pacate sunt si unii crestini care le cred. pacat. Doamne ajuta!
Invierea lui Hristos vazand sa ne inchinam Sfantului Domn Iisus, Unuia Celui fara de pacat. Crucii Tale ne inchinam Hristoase si Sfanta Invierea Ta o laudam si o marim, ca Tu esti Dumnezeul nostru, afara de Tine pe altul nu stim, numele Tau numim. Veniti toti credinciosii sa ne inchinam Sfintei Invierii lui Hristos; ca iata a venit prin Cruce bucurie la toata lumea. Totdeauna binecuvantand pe Domnul, laudam Invierea Lui, ca rastignire rabdand pentru noi, cu moartea pe moarte a calcat. |
Tags |
desfranare, yoghin |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre desfranarea intre sot si sotie | ionut12 | Generalitati | 136 | 14.05.2011 13:04:54 |
desfranarea in casatorie | jonzy30 | Nunta | 263 | 10.03.2011 02:52:51 |
Intrebare: Desfranarea | gmariusg | Generalitati | 58 | 02.12.2010 21:44:18 |
Desfranarea intre sot si sotie part 2 | ionut12 | Generalitati | 20 | 16.11.2010 08:06:45 |
Desfranarea | kindly | Generalitati | 31 | 09.11.2010 13:53:39 |
|