![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu zic ca love ,love, e ceva care tine de mister ,dupa ce valul,fumul din jurul persoanei dispare......moare si dragostea adica :misterul. Dupa mine,cand ajungi sa cunosti persoana careia i-ai atribuit acest sentiment,moare si iubirea,cred ca e o kestie reciproca.Oameni suntem.Iubeste doar acela care-si impune,sau egoistul cum bine zicea cineva aici,doar el se incapataneaza sa iubeasca. |
|
|
|||
|
|||
|
Ma refer la iubirea biblica, aceea smerita de care se vorbeste in Noul Testament. Credeam ca toata lumea stie ce e iubire, o simtim instinctiv...Dar se pare ca gandim prea mult. Cautam sabloane, reguli, canoane si astea in loc sa fie cale spre iubire le facem piedica.
Ory, daca nu crezi in iubire inseamna ca nu crezi in Dumnezeu pentru ca "Dumnezeu este iubire. Iar cine se afla intru iubire se afla intru Dumnezeu..." Hai ca stiti voi citatul mai bine ca mine...
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|
||||
|
||||
|
Si eu am gasit foarte multa iubire in aceste posturi. Sunt atat de sincere, pline de sfaturi si m-au ajutat foarte mult. Dumnezeu ne tine in viata pentru na ne iubeste. " Daca dragoste nu e, nimic nu e " Adevarat proverb. :) Si inca ceva, va iubesc pe toti! ( Chiar daca nu o pot arata ) Dumnezeu sa ne dea sanatate sufleteasca, si trupeasca, liniste si pace.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Esti un om cu suflet mare, ( asta am vazut din posturile tale si din marele ajutor pe care mi l-ai dat, iti sunt recunoscatoare! ) Dumnezeu sa te rasplateasca pentru bunatatea ta! >:D<
|
|
|