Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.08.2009, 19:28:40
moshu's Avatar
moshu moshu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2008
Locație: Tg-Mures
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru moshu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cosmin95 Vezi mesajul
cum pot niste oameni cu carje sa ajunga in munti la manastire, si apoi nu cersesc ci doar stau... nu stiu daca atiunci sunt ingeri, daca ar fi, ar cersi? sau nu? ca nu stiu io am ajutat un om sarac cu carje cu 50 mii. ma gandxc ca nu ar putea un om sarac sa ajunga in munti cu carje si infometat ca de prefacu nu prea pt k nu cersea ... deci multume
Oamenii cu carje ajung in munti la manastiri cu autobuzul. De cersit, nu mai e nevoie sa cerseasca, din doua motive: unul ca nu mai e nevoie de asemenea lucru, ba chiar asta ar putea sa alunge credinciosii generosi, asa ca au adoptat tactica "bagarii in seama": stau in unele locuri la vedere si asteapta credinciosii, care au sensibilitatea ridicata din cauza pelerinajului. Al doilea motiv ar putea sa fie ca pur si simplu si-au luat pauza.

Sa stii ca daca ai dat 5 lei unui cersetor ai facut un lucru bun, si ca banii aceia lui Iisus i-ai dat. Caci El a zis:"orice faceti, sa stiti ca mie imi faceti". Deci daca ai ajutat pe un frate de-al tau, l-ai ajutat pe Iisus, iar daca ai spus cuiva o vorba rea, lui Iisus I-ai spus vorba cea rea. Ai facut un lucru bun, insa cand mai faci de genul sa nu mai zici la nimeni. Numai tu si Iisus trebuie sa stiti de acest lucru. Caci daca te lauzi, sau faci lucruri bune la vedere, si lumea te aplauda si te rasplateste, atunci in cer nu o sa iti mai primesti rasplata, odata ce ai primit-o deja pe pamant.

http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me!
Reply With Quote
Vechi 21.08.2009, 11:33:36
cosmin95
Guest

Implicit

mai vreau sa zicca poate un inger poate sa ia forma unui om sarac ca sa puna pe cineva la incercare . si nu cred ca nu ma vede pe mine ingerul pazitor cand fac ceva rau. poate ca a luat forma de sarac ca sa ma incerce si sa fac o fapta buna pentru ca inainte nu am maai ajutat saraci. vroiam sa stiu parerea voastra. ca duipa cie a triecuit die oameini i disparut
Reply With Quote
Vechi 21.08.2009, 11:36:05
cosmin95
Guest

Implicit

draga mos nu ma laud mersi de vorbe
Reply With Quote
Vechi 21.08.2009, 15:48:30
cosmin95
Guest

Implicit

nu cersea era un om cu carje barba destul de necajit.. era la tismana . lam vazut cum a coborat. urcand nu. cand a ajuns in parcare am intr in masina si a mers ce a mers el asa. lam vazut pe el ultima data cand se apropia de ultimele 5 masin (nu era in spaele lor) masini si asa cand sa ma uit la el din nou a disp cam asa parca..
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre ingeri georgeval Generalitati 5 26.03.2011 15:17:36
Despre Ingeri patinina34 Din Noul Testament 25 14.02.2009 10:08:12
Ingeri nightwolffba Generalitati 10 11.04.2008 08:35:50
Ati intalnit ingeri? tudor2012 Intamplari adevarate 19 03.09.2007 17:09:05
CEI SLABI DE INGERI ! cristiboss56 Teologie si Stiinta 7 21.06.2007 21:44:24