![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Sunt de acord cu primul mesaj (desi e sub forma de întrebari se întelege pozitia autoarei).
Cred ca vestimentatia cuviincioasa trebuie sa fie si la barbati, fac bine musulmanii ca la ei nu e voie sa umble cu mâneci sau pantaloni scurti. De fapt vestimentatia de tip feminin poate sa fie mai scurta, dat fiind ca e mai greu de suportat vara. Nu cred ca este o problema serioasa împotriva unui Athos femeiesc si chiar ar trebui sa înceapa demersurile.
|
|||
|
|||
![]()
Uitati aci vestimentatia ideala, atat pentru femei cat si pentru barbati :D
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar sa stii ca, serios vorbind, pentru unii o astfel de imbracaminte ar putea fi mai tulburatoare decat altele, pentru ca ascunde, deci pot incepe sa-si imagineze ce este dedesupt.
|
|||
|
|||
![]()
Parerea mea e ca fiecare trebuie sa-si "poarte crucea". Adica daca esti barbat, prin urmare mai expus la ispita vizuala, trebuie sa te confrunti singur cu aceasta problema (desi pentru multi faptul ca o femeie iti atrage privirea si gandul nu e deloc o problema).
Daca totusi reprezinta o problema, atunci mi se pare absolut penibil sa-i ceri femeii sa isi schimbe stilul vestimentar sau sa opereze orice fel de schimbare. Noi, barbatii ne simtim atrasi, tot noi trebuie sa facem ceva in privinta asta. Bineinteles, biserica isi impune propriile reguli, dar mi se pare normal ca ele sa fie la fel pentru toti.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In Biserica exista principii, nu reguli stricte. Principiul in cazul asta este decenta, iar decenta se schimba in functie de epoca si cultura.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, faza asta cu "poligamia e ok" o aud de obicei din partea femeilor...cu privire la ele desigur, mergand pe ideea ca "daca ei pot, putem si noi".
|
|||
|
|||
![]()
Aaaa, nu prea inteleg legatura cu poligamia?
|
|||
|
|||
![]()
Mai ales la barbati deseori, fara multa imaginatie, s-ar vedea chiar ceva iesit in relief :)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Barbatul, capul femeii? | Traditie | Nunta | 426 | 07.11.2011 19:45:03 |
Ispitele postului | heaven | Postul | 17 | 11.03.2011 10:46:50 |
De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( | BogdanF2 | Generalitati | 41 | 10.10.2010 22:43:21 |
Ispitele dupa spovedanie | Elena78 | Pocainta | 8 | 29.10.2009 17:40:59 |
|