![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce vreau eu sa te intreb este de ce nu cereti, pe acelasi criteriu, sa se faca si religie dacica sau romana, care si-au adus si ele un aport important in istoria noastra? |
|
||||
|
||||
![]()
Bună glumă , în stilul lui Bulă ! Da, ai dreptate, un Bulă putea cere așa ceva . Toate bune ție, dragă Cătălin !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre etic si moral constat ca nu ne intelegem, am recomandat DEX-ul pentru a observa deosebirea dintre aspectul conceptual si cel practic. Pentru Sfintii Parinti diferenta dintre unul care crede si altul care nu crede nu este de ordin moralist (legalist), ci de ordin ontologic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu privire la DEX, te-am rugat sa imi arati unde se pomeneste cuvintul divinitate in cele doua definitii. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre moar vs etic nu mai revin ptr ca rupi anumite lucruri din context. M-am referit in special la raportul practic si teoretic sau abstract. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sint adeptul unor ore de civism sau moralitate laica, care sa uneasca copiii, nu sa ii dezbine. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Criticam religia ca este ideologie, pentru mine nu este, si o inlocuim cu o alta ideologie, chipurile neutra, dar de fapt atee.Asat este cercul vicios al "moralitatii laice". Prea mult subiectivism. Last edited by georgeval; 19.08.2009 at 15:35:10. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E vorba de chestiuni simple, cum ar fi sa nu minta, sa nu fure, sa invete sa se joace impreuna fara sa se bata, sa admire si sa protejeze natura etc fara legatura cu vreo ideologie |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scoaterea Episclezei | adelin | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 14.02.2011 12:50:25 |
Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.10.2010 19:56:58 |
Predarea religiei in scoli | Mirean | Biserica Ortodoxa Romana | 229 | 05.10.2010 21:46:18 |
Pastrarea religiei in scoli | laurschepsis | Generalitati | 15 | 22.11.2009 23:26:44 |
|