![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
O, Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, Fecioră , care ai ascultat de atâtea ori dumnezeieștile învățături pe care le-a propovăduit Preaiubitul tău Fiu , ajută-i pe toți părinții bine-credicioși , ca și pe toți cei care au grijă de creșterea sufletească și trupească a copiilor , să priceapă cuvintele pline de putere ale Sfintei Scripturi, ca să se poată ruga ție : Povățuiește copiii, Preasfântă Fecioară, arătându-te Maică a celor care te cinstesc ! << Condacul I din "Acatistul Maicii Domnului - Povățuitoarea Copiilor >>
|
|||
|
|||
|
Îngerașul întristat
Îngerașul meu iubit De ce ești nefericit? Oare eu te-am întristat De la mine ai plecat? - Plâng copile, ce să fac? Căci la Tatăl nu-i pe plac, E uitat și părăsit De cei care I-a zidit. Vezi, pe toate El le știe, Și-i Biserica pustie La slujbă Duminica Când copiii nu-s în ea. Dumnezeu Tatăl ceresc Cu tot neamul îngeresc Vin să vadă slujba sfântă Și cum copilașii cântă. Dar copii nu sunt veniți Mai sunt încă adormiți, Sau se joacă pe la bloc, Nu se roagă chiar deloc! Și mă tem că într-o zi Mila Lui se va sfârși. Și-o să ia mamă și tată Tot ce-a dat în lumea toată. Floricele și steluțe, Fluturași și mașinuțe Păsărele mii și mii Pentru-ai Săi iubiți copii. |
|
|
||||
|
||||
![]() Tu ma strajuiesti, Zilnic ma feresti De-al lumii pacat, De ce-i necurat. Multumesc nespus; Trimis de Isus, Tu gonesti mereu Gindul meu cel rau. Cind am gind curat, M-ai imbratisat!
Priveghiati Si Va Rugati ca sa nu cadeti in ispita sufletul este zelos iara trupul neputincios Filipeni 4:13 |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| O familie cere ajutor pentru copiii lor | Adriana Cluj | Umanitare | 0 | 28.05.2012 18:42:54 |
| rugaciuni pentru viitoare mame | Mirela0110 | Generalitati | 0 | 03.03.2011 15:12:16 |
| De Sfanta Cuvioasa Paraschiva sufletul iubitei mele mamici va pleca la ceruri.... | eduandra | Preotul | 16 | 12.12.2009 04:56:47 |
| 2% pentru copiii de la Valea Plopului | gigelchiazna | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 04.10.2009 21:12:07 |
| Pntru mamici | Laurentiu | Generalitati | 5 | 08.02.2007 21:37:03 |
|
|