![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Este personal pentru ca Ii pasa de fiecare suflet si comunica cu fiecare suflet. Este Dumnezeu universal pentru ca este Creator.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
...se refera la faptul ca fiecare persoana are un dumnezeu personal...deci nu exista un singur dumnezeu |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E bine ca esti revoltat impotriva conceptiei de Dumnezeu poate asta te va face sa cauti mai mult, exact asta ma patit eu. Mult succes iti doresc si sa-l gasesti mai repde ca mine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nimeni nu se duce in iad de bunavoie!!...cum poti sa spui asta?... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre judecata de apoi.... as vrea sa pot vedea ce a vazut Sf. Ioan cand a scris-o... dar eu cred ca e total neinteleasa de multi... Viziunile de acolo sunt ca orice din lumea asta: trebuie talcuite/interpretate dar numai de cei care au cunostintele necesare sa faca asta, restul vor gresi mult. Gandeste-te ca sufletul vine de la Dumnezeu si are esenta Lui cunoscand foarte bine ce e rau si ce e bine. La judecata de apoi sufletul tau nu te va lasa sa fii in rai, te va mustra constiinta pentru faptele tale! Acela va fi iadul cel mai cumplit! (parere personala) |
|
||||
|
||||
![]()
Este o realitate personala nu o inchipuire personala, nu cauta sa rastalmacesti cuvintele.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adevarata Pocainta | alecsandru | Pocainta | 27 | 19.10.2011 00:57:11 |
Ortodoxia,adevarata credinta | strajeru | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 26.11.2007 02:34:21 |
Adevarata credinta | Agatha | Generalitati | 69 | 28.02.2007 23:08:35 |
|