![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu mai spun ca Dumnezeu a binecuvantat o singura nunta. Dar daca barbatul nu bea ,nu e violent ,chiar daca nu mai este iubire e bine ca sotii sa stea impreuna. Fiecare are o cruce de dus ,poate ca esti o femeie puternica si ai avut parte de un asa sot. Daca era credinta de ambele parti ,gaseati lucruri comune care sa va uneasca. Mai deunazi am cunoscut o femeie la biserica. Spunea ca nu prea e multumita de sot ,nici credincios nu este ,dar prin credinta ei ,cel putin nu se mai poarta asa urat cu ea ca la inceput. M-a impresionat argumentul ei ,sta cu el pentru ca ea l-a ales ,isi duce crucea. Cata intelepciune ! |
|
|
||||
|
||||
|
Problema este: De ce TZANTZARICA nu a raspuns provocarii lui ALTULDESIGUR de loc?
|
|
|
|||
|
|||
|
sincer, nici eu nu as fi raspuns..... vine un om X sa imi arunce in fata tot felul de .... ca nici nu stiu cum sa le zic, fara sa aiba certitudinea afirmatiilor. e putin cam jignitor, nu crezi??? si la urma urmei de ce??? ce i-a facut?
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu cred ca dragostea e nepieritoare, doar credinta noastra care ne spune ca ea s-a terminat ne face sa credem asta, dar dragostea e nemuritoare!! Poate sunt un visator dar asta cred eu, dar uita-te in jurul tau si oriunde vei vedea asta, caut-o doar in sufletul tau !!
|
|
|
||||
|
||||
|
Trebuie sa fii sincer, altfel, risti sa ii dai omului un sfat sa se casatoreasca ca sa nu mai traiasca in desfranare si cand colo, poate cum zice altuldesigur, ea l-a parasit pentru altul.Si automat ti-ai facut un pacat enorm.Hm! Daca doamna nu da toate detaliile sincere atunci efortul de a o intelege si ajuta a celor de aici e degeaba. Si sa nu uitam nu toti care scriu pe acest forum sunt ortodocsi.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sunt situatii in care un barbat care chiar daca nu bea si nu isi inseala nevasta, se poarta cu atata dispret si lipsa de grija cu sotia si copiii, incat purtarea lui este echivalenta cu un adulter. Caci ce este adulterul? Inselarea dragostei, ruperea fidelitatii, a legamantului. In VT Dumnezeu isi numeste poporul adulter, pentru ca a rupt legamantul cu El...
|
|||
|
|||
|
Imi cer scuze daca am fost prea dur, daca vorbele mele au atins coarda sensibila a multora dintre voi. Imi cer scuze pentru limbaj, inteleg ca este un forum crestin, inteleg si ce este iertarea si ca fiecare dintre noi are dreptul la o a doua sansa.
Poate tocmai atitudinea mea o va ajuta sa-si deschida ochii, sa vada care este mecanismul prin care ajuns in aceasta situatie trista si va ajunge sa-si puna si altfel de intrebari in afara celor fataliste de genul "de ce tocmai eu?" sau "eu de ce nu?" Raman la aceeasi impresie pe care am avut-o cand am citit prima data aceasta poveste. E atat de evident... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Departe si aproape de Dumnezeu | tatolivia | Intrebari utilizatori | 0 | 12.05.2012 19:05:14 |
| Cat de departe e sfarsitul? | Lucian008 | Generalitati | 21 | 03.05.2012 17:03:33 |
| Pavel Corut face praf crestinismul(sunt socat)Pazeste-ne Doamne! | tigerAvalo9 | Generalitati | 43 | 12.04.2010 00:39:07 |
| citeste si da mai departe | carmina | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 01.02.2010 22:14:13 |
| sunt departe ..si singura.. | mioara | Rugaciuni | 18 | 20.12.2006 15:53:48 |
|
|