![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
cam acesta ar fi adevarul si la aspectul asta m-am gandit si eu. Vorbeste despre iubire, dar nu despre iubirea fata de mine ci fata de o terta persoana, deci e clar ca lucrurile sunt schimbate. Ba mai mult, chiar intr-un moment de sinceritate a recunoscut ca inca l-a iubit pe un fost mare iubit al ei desi era in paralel cu mine. Puse cap la cap toate rezulta fara putinta de tagada faptul ca iubirea pentru mine e de fatada, dar inima ei e a altuia.
|
|
||||
|
||||
![]()
Dragul de tine, banuiesc cum te simti, dar are dreptate Bogdan F2, ai trait probabil in pacat cei 8 ani, in desfranare, iar acum platesti pacatele de dinainte. Nu face si greseala nr.2, sa te lasi pagubas usor, fii intelept. In locul tau eu as face altceva, as intra pe net sub un alt nume si i-as cere parerea in legatura cu situatia in care te-a pus pe tine, intreba asa cum intrebam noi pe forum, pe mai multi, ca sa nu se prinda. Poate nu e sedusa de el ci doar de ideea romantica a faptului care i s-a intamplat. In tot acest timp du-te la un preot bun si spune-i care e problema, cere sa iti dea binecuvantare sa citesti acatistul sfintilor Ioachim si Ana si nicidecum sa nu te lasi batut. Cu tine s-a obisnuit prea mult si crede ca e plictisita, s-a indragostit si-i va trece asa cum i-a venit. A spus ca il iubeste pe altul dar femeile se indragostesc usor si le trece repede, imediat ce se duce savoarea de inceput, iar cel iubit cu adevarat isi are locul sau in inima. S-a saturat de rutina si a cautat ceva neobisnuit, nu uita oricand ti se poate intampla si tie sa te ispiteasca foarte maiestrit cineva incat sa te seduca si daca iubesti cu adevarat toate se iarta si trec.Iubeste-o si tu sub un nume virtual, seduce-o, femeilor le place sa gaseasca asemanari cu strainii si asta le seduce: ca de exemplu ii spui ca tu ti-ai cunoscut iubita in locul in care ai cunoscut-o pe ea, ii spui ca culoarea ta preferata e cea care ii place ei, ca visul tau e (ceva asemanator cu al ei), ca suferi in dragoste pentru ca te-a parasit prietena si te simti singur, ca ai nevoie de consolare si ajutor, cere-i un sfat, dar toate fa-le usor, treptat sa nu observe. Spune-i ca stai mult pe net pentru a gasi un prieten adevarat care sa nu te tradeze....Iti spun sigur, asta o va dezmetici, va vedea ca mai sunt barbati interesanti pe net nu numai cel care i-a spus ca o iubeste.Fii intelept.Alege-ti un nume care sa fie personaj preferat intr-un film care ii place ei sau ceva de genul si fii in tot acest timp pregatit duhovniceste. Daca te lasi acum vei renunta la singura legatura binecuvantata de Dumnezeu deoarece chiar adulter inca nu a comis, desi ea crede ca il iubeste pe celalalt. Acesta e numai un amanunt neimportant, deocamdata, deoarece nu vorbeste ea ci e orbita de ispita. Daca o iubesti cu adevarat nu divorta ca sa nu o pui in situatia de a-si trai restul vietii in adulter.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Un Sfant Parinte spunea ca a fi sot/sotie inseamna a fi sfant: urcusul e greu, chiar foarte greu, dar pentru cei casatoriti, e singura cale spre sfintenie! Cred ca si faptul ca te simti umilit e o mare ispita.
Luciane, ma ierti ca imi permit sa dau un sfat, dar trebuie sa repet ce s-a mai scris si pana acum: fugi repede la un duhovnic bun, la o manastire, si spune-i lui tot ce ne-ai spus noua aici, iar el te va indruma cum e mai bine pentru sufletul tau. Domnul sa te aiba in paza! |
|
|||
|
|||
![]()
Eu as divorta. Sotia oricum o va face - pentru ca daca a inceput sa te insele o va continua. Si femeile nu prea stau cu sot si amant - din ce am vazut in jurul meu. Ele sunt mai transante. Oricum respect pentru tine n-are.
Si cauta-ti o femeie care sa te respecte - ca om. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
quote=metanoia2;158803]Iubeste-o si tu sub un nume vir[tual, seduce-o, femeilor le place sa gaseasca asemanari cu strainii si asta le seduce: ca de exemplu ii spui ca tu ti-ai cunoscut iubita in locul in care ai cunoscut-o pe ea, ii spui ca culoarea ta preferata e cea care ii place ei, ca visul tau e (ceva asemanator cu al ei), ca suferi in dragoste pentru ca te-a parasit prietena si te simti singur, ca ai nevoie de consolare si ajutor, cere-i un sfat, dar toate fa-le usor, treptat sa nu observe. Spune-i ca stai mult pe net pentru a gasi un prieten adevarat care sa nu te tradeze....Iti spun sigur, asta o va dezmetici, va vedea ca mai sunt barbati interesanti pe net nu numai cel care i-a spus ca o iubeste.Fii intelept.Alege-ti un nume care sa fie personaj preferat intr-un film care ii place ei sau ceva de genul si fii in tot acest timp pregatit duhovniceste.
Pregatirea asta duhovniceasca nu prea se leaga cu "rolul" pe care i-l propui; ceea ce propui d-ta seamana mai mult a telenovela; chiar crezi ca femeile sunt asa naive precum povestesti? Adevarul e ca m-ai uimit cu povata asta, dar in acelasi timp am sa dau atentie "provocarilor" si "ispitelor"...virtuale, ce ar putea aparea la un moment dat al vietii....... Cred ca esti o persoana simpatica foc...cu un simt dezvoltat al umorului; si vorbesc foarte serios, nu glumesc deloc. Doamne ajuta si ma iarta te rog de interventie. |
|
||||
|
||||
![]()
Draga Veveritza, poate ca ai dreptate, nu ai pentru ce sa iti ceri scuze,( desi nu ma uit la TV aproape niciodata) dar atitudinea sotiei lui, tine de psihicul femeilor care au vazut prea multe telenovele si au visat prea mult.Ca sa poti sa "ajungi" cu mintea in mintea unui om trebuie sa "intri" in felul lui de-a fi oricat de jenant ar parea. Daca pentru a-l scoate pe fratele meu din ispita trebuie sa ma fac ca sunt nebun ca el (si aici ma refer la nebunia sotiei de a-si parasi sotul pentru un iubit virtual) atunci nebun o sa ma fac, ca sa castig sufletul fratelui meu. Deci asta am vrut sa spun.
Unui om duhovnicesc ii spui direct sa lupte duhovniceste dar omul care renunta repede insemna ca nu e pregatit numai pentru asemenea lupta. Deci trebuie sa profite de faptul ca ii cunoaste sotiei gandirea si sa o imblanzeasca( desi modalitatea data de mine este disperata) iar in paralel sa lupte duhovniceste atat cat poate(adica sa-si caute un duhovnic si sa tina un canon pentru luminarea si intorcerea sotiei).Totul este sa nu renunte la lupta. Dragul meu frate intru Hristos nu ai idee cate femei stau si viseaza sa li se intample ce i s-a intamplat ei, casatorite si necasatorite. Din pacate nu exagerez, spre rusinea mea am cunoscut multe femei genul acesta si foarte usor de sedus in acest fel. Unele din pacate nu depasesc nici la maturitate gandirea din adolescenta. Intreaba 10 adolescente care duc o viata lumeasca si vei constata ca 9 din ele gandesc asa naiv.Si la urma urmei, daca nu sunt pe masura gandirii lor de ce unele femei urmaresc cu fanatism telenovelele??? Felicitari totusi ca ai o parere atat de buna despre femei incat nu concepi macar ca unele gandesc atat de naiv.
"Imparate Ceresc Mangaietorule Duhul Adevarului care pretutindenea esti si pe toate le-mplinesti,Vistierul bunatatilor si Datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi." Last edited by metanoia2; 14.08.2009 at 14:18:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Probabil ai dreptate, gandesc asa pentru ca eu nu sunt prietena buna cu televizorul, cat despre telenovele si cai verzi pe pereti....nici atat; si te cred pe cuvant ca ai cunoscut astfel de femei; vezi, fiecare vorbeste din experienta de viata si imi place asta |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
am nevoie de sprijin moral si spiritual...... | patricia2006 | Generalitati | 12 | 08.09.2012 19:02:08 |
ceva interesant(decizii dificile) | Patrie si Credinta | Morala Crestina | 11 | 01.11.2011 18:10:51 |
Titlul unei carti | caliyo | Biserica Romano-Catolica | 8 | 29.06.2010 23:41:15 |
Luarea mesei in familie - o comoara uitata. | windorin | Generalitati | 89 | 15.03.2010 10:35:36 |
Povestea unei casatorii | Laurentiu | Generalitati | 2 | 04.11.2007 01:58:42 |
|