![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu te necaji, rezista, nu te lasa pacalita de tendinta de a te razvrati, de a raspunde cu vorbe uracioase, de a da replici usturatoare. Rezista si asteapta indreptarea ce-o va face Domnul! Aceasta vine negresit, dar cu RABDARE! |
|
|
|||
|
|||
|
eu una sunt patita, exact la fel.
iertata sa-mi fie completarea, prin a ne indeparta de persoanele cu care nu e bine sa avem de-a face, nu inseamna a inceta sa ne rugam pentru ele, nu inseamna a inceta sa-i dam la psaltire. eu asa consider. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Bogdan. |
|
|
|||
|
|||
|
si asa cum spune LapetiteMoc, sa asteptam cu rabdare indreptarea pe care o va Domnul, ca sa ne putem apropia din nou de cei pomeniti... NU?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ce inseamna ''pomenire la psaltire''?
De ce nu mi-a spus nici-un duhovnic,nici-un preot despre aceasta? |
|
|
|||
|
|||
|
Nu stiu nici eu prea bine... e o altfel de pomenire, dar nu stiu exact cum...
|
|
|
||||
|
||||
|
Unii preoti nu pomenesc despre asa ceva: nu este nimic rau, insa noi ca mireni, daca stim, intrebam.
Curatirea = este metaforic folosita expresia aici, d emine, inseamna ca si noi avem pacatee si slabiciunile noastre, sintem inconjurati d eoameni buni si de oameni rai. Problema este ca dupa ce ai facut psalmii, vei vedea ca unii se indeparteaza de tine, altii, se vor apropia mai mult. In orice caz, sint foarte multe incercari aici, peste care trebuie trecut, perioade negre si triste cu intimplari ciudate si rautacioase si de tot felul, necazuri....dar toate astea trec, deci curaj pentru cine o face pentru prima data...putere sa cereti de la Domnul, si toate trec cu bine, pina l aurma. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| citirea din psaltire, noaptea.. | onyx235 | Generalitati | 96 | 07.09.2015 18:48:27 |
| DESPRE PSALTIRE | iubire | Rugaciuni | 121 | 14.09.2011 11:33:00 |
| randuieli psaltire si metanii | mariusmanta75 | Intrebari utilizatori | 4 | 16.04.2010 23:27:49 |
| Cuvinte din Psaltire | phradmon | Despre Biserica Ortodoxa in general | 29 | 29.12.2007 18:01:04 |
|
|