![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Cu alte cuvinte, dupa parerea dumitale, Apostolul Pavel mintea cand afirma cele de mai jos:
""25. Și a plecat Barnaba la Tars, ca să caute pe Saul 26. Și aflându-l, l-a adus la Antiohia. Și au stat acolo un an întreg, adunându-se în biserică și învățând mult popor. Și în Antiohia, întâia oară, ucenicii s-au numit creștini. 27. În acele zile s-au coborât, de la Ierusalim în Antiohia, prooroci."" (Faptele Apostolilor, scrise sub indrumarea Apostolului Pavel) ----Deci , in secolul I dupa Hristos (aproximativ anul 35-40)---- Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
mda.. dumneata cred ca nu crezi in nimeni; nu vrei decat sa te certi. Tertulian, Tacitus, Flavius (cat de mult difera de dumneata acest adevarat evreu, care a inteles originea omului) au depus marturie despre Iisus Hristos evreu prin nastere si neam si mai ales, prin voie divina Mesia. Si in orice caz mai ales decat dumneata care te autointitulezi "evreul cel ales" Ma indoiesc ca esti evreu... un evreu il recunoaste pe Dumnezeu Atotiitorul si Pe Fiul Lui spiritual. Probabil dumneata esti un saducheu... unul ratacit, care vede consistenta doar in materie... nu te obliga nimeni sa-i recunosti demmitatile lui Iisus Hristos. Dar tare ma tem ca nici El nu te va recunoaste pe tine ca om (sau fiu al Omului). Pentru ca nu poti trai alaturi de cineva care nu te suporta...
|
|
|
||||
|
||||
|
Mai evreulecelales daca tu vii la noi crestinii si ne trantesti ca n-ai citit Noul Testament, iti trantesc si eu una: Citeste-l! Dupa aia mai vorbim.
Pana atunci sa ne auzim de bine. Sfintii Parinti spun: nu te amesteca tu cu ereticii ca pierzi timpul. Asa ca mai bine fac o rugaciune la Dumnezeu decat sa-ti postez tie.
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
V-am invitat si alta data sa lasa-ti vorbaria asta goala ca nu avem ce invata de la d-tra, ci sa mergeti de SARBATOAREA PASTELUI CRESTINILOR la mormantul Mantuitorului Iisus Hristos(perioada aprilie,nu la Iordan,acolo mergeti de Boboteaza,in perioada lunii ianuarie ca sa vedeti cum i-si schimba riul cursul in acea zi,nu cautati sa le amestecati,am scris foarte corect in celalalt topic) si sa fiti martorul pogorarii luminii din cer.Dupa aceea mai vorbim.Ok?Dumnezeu sa ne ajute!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Uite domnule.Eu traiesc in acea tara de care se povestesc asa multe minuni. Din pacate,mai mult de 50 de ani nu am intalnit o persoana matura si sanatoasa care pretinde ca a fost martor la o minune. La voi asta face parte din folclor dar noi suntem mici credinciosi in ce nu ni se pare real. Judaismul nu are nevoie de alte marturii decat VT. Religiosilor li se ajunge. Ei pretind ca Dumnezeu este Tot-puternic si totul se petrece in voia lui.Dumnezeu nu poate sa aiba mai multa onoare daca va intoarce un curs de apa sau lumina cerul Ierusalimului. La evrei,se zice ca cine crede va crede si cine nu, sa`l tai nu va crede. Scamatoriile au avut scop inaintea de infintarea poporului. Moise era un geniu cu toiagul lui. Azi nimeni nu mai poate despica marea sau scoate apa din stanci. Apropo: Am colindat nu putin peninsula Sinai si am ajuns la un munte pe care erau stanci.Un beduin ne-a aratat cum sa scoatem apa din stanci. Cu un toiag a batut usor stanca in diferite locuri pana a auzit un zgomot ca la un pepene copt.Acolo a lovit stanca cu un bolovan si am vazut ca a spart o mica coaja dupa care era o cavitate unde s`a adunat si pastrat apa de ploaie. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ia mai citeste dumneata ce am scris iainte,dece evreii nu cred ca Iisus este Mesiah.Poate si dumitale nu ti-ar strica sa inveti ceva despre evrei si Judaism. Nu ca sa te convertesti ca am explicat ca Judaismul se impotriveste misionarismului si a deveni evreu la cine nu s`a nascut evreu este aproape imposibil.Asa ca poti invata fara ca asta sadauneze credintei tale. Poate dupa asta o sa intelegi ca si evreii sunt oameni si nu demoni.Numai asta. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Evreii din viata mea | cristipuiu | Intamplari adevarate | 100 | 26.11.2011 03:24:19 |
| o intrebare oarecum stupida->Obiceiurile pagane | cristina.c | Generalitati | 5 | 09.04.2010 14:04:38 |
| Evreii Mesianici | Danut7 | Generalitati | 0 | 23.01.2010 11:48:28 |
| Evreii in Romania. | Evreulcelales | Iudaismul | 2 | 02.10.2009 18:42:50 |
| evreii | jezisovi_pivo_nelej | Iudaismul | 28 | 14.07.2009 20:07:27 |
|
|