Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.07.2009, 14:15:42
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alinho Vezi mesajul
Am 16 ani , la fel si prietena mea, am facut dragoste fara sa ne protejam , ea este foarte speriata de acest fapt , ce ma sfatuiti sa fac?
Citat:
"Ok , la asta m-am gandit si eu , si banuiesc ca asta vom face, dar ea de 3 zile incoace se agita foarte mult, zice ca viata ei e pe cale sa se sfarsasca si dinastea, se intereseaza de sinucideri si avort, cum crezi ca as putea sa o calmez cat de cat? "
poi voi suntetzi deja mortzi, v-atzi sinucis facand dragoste in ascuns fara sa tzinetzi cont de Dumnezeu, iar Dumnezeu poate ca in mila Sa a lasat sa avetzi un copil impreuna asha mortzi cum suntetzi caci mantuirea vine de multe ori prin copii, shi voi poate ca vretzi acuma sa-l luatzi cu voi in moartea voastra pe copil in loc sa inviatzi shi voi shi sa va mantuitzi de pacate sau voi pe el vretzi sa-l omoratzi asha cum face toata lumea... "ca daca noi am greshit shi am murit atunci sa omoram shi pe copilul ce inca traieshte ca sa le aratam tuturor ca defapt noi n-am murit fiindca nu exista nici un copil"...

Nu va fie frica ci ducetzi-va crucea aia care duce la Viatza... daca Dumnezeu a dat o viatza nu se cuvine omului ca sa ia o viatza shi sa o distruga... cu atat mai mult cu cat copilul este nevinovat chiar daca a ieshit din pacat, caci pacatul copilului din vina parintzilor Domnul il va judeca shi nu omul, iar de se va shi boteza i se va shterge vina parintzilor...

Last edited by vsovi; 27.07.2009 at 14:26:31.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2009, 14:16:47
alinho alinho is offline
Junior Member

Data înregistrării: 27.07.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hector Vezi mesajul
Alinho, esti sigur ca e insarcinata?
Nu , nu sunt , dar ea se impacienteaza, am discutat cu ea ambele variante , si ca e , si ca nu e.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2009, 14:18:34
Hector's Avatar
Hector Hector is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2009
Locație: Jungla poreclita Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
poi voi suntetrzi deja mortzi, v-atzi sinucis facand dragoste in ascuns fara sa tzinetzi cont de Dumnezeu, iar Dumnezeu poate ca in mila Sa a lasat sa avetzi un copil impreuna, shi voi poate ca vretzi acuma sa-l luatzi cu voi in moartea voastra pe copil in loc sa inviatzi shi voi shi pe el sa nu-l omoratzi... asha cum face toata lumea...

Nu va fie frica ci ducetzi-va crucea aia care duce la Viatza... daca Dumnezeu a dat viatza nu se cuvine omului ca sa ia viatza shi sa o distruga...
1: Nu da cu parul, cum ai obiceiul, pentru ca nu e bine
2: gandeste-te ai de-a face cu niste copii de 16 ani!
Reply With Quote
Vechi 27.07.2009, 14:19:13
alinho alinho is offline
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
poi voi suntetrzi deja mortzi, v-atzi sinucis facand dragoste in ascuns fara sa tzinetzi cont de Dumnezeu, iar Dumnezeu poate ca in mila Sa a lasat sa avetzi un copil impreuna asha mortzi cum suntetzi caci mantuirea vine de multe ori prin copii, shi voi poate ca vretzi acuma sa-l luatzi cu voi in moartea voastra pe copil in loc sa inviatzi shi voi shi pe el sa nu-l omoratzi asha cum face toata lumea...

Nu va fie frica ci ducetzi-va crucea aia care duce la Viatza... daca Dumnezeu a dat viatza nu se cuvine omului ca sa ia viatza shi sa o distruga...
Poi , nu prea inteleg din mesajul tau prea multe , scuze , nu e vina ta , ce cred eu ca am inteles este ca noi am pacatuit, dar sa nu faca avort, nu?
Reply With Quote
Vechi 27.07.2009, 14:24:19
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Implicit

Citat:
Poi noi am pacatuit, dar sa nu faca avort, nu?
Bineinteles ca nu trebuie sa faca avort!!!!!
Voi sunteti speriati amandoi acum, dar incet lucrurile se vor limpezi. Duceti-va la un preot sa va spovediti si apoi toate isi vor gasi rezolvare, copii!
Dintre toate sfaturile ce le veti primi aici, sa nu luati in seama nimic! Cel mai important pentru voi este sa va gasiti un duhovnic daca nu aveti! Sunteti in vacanta, aveti timp destul pentru a vorbi cu un preot. Cu frangere de inima si nadejde in mangaierea Domnului luati-va de mana si mergeti la Biserica! Doar duhovnicul va poate indruma cu adevarat!

Domnul cu voi, copii, si nu disperati !
Reply With Quote
Vechi 27.07.2009, 14:27:06
alinho alinho is offline
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc Vezi mesajul
Bineinteles ca nu trebuie sa faca avort!!!!!
Voi sunteti speriati amandoi acum, dar incet lucrurile se vor limpezi. Duceti-va la un preot sa va spovediti si apoi toate isi vor gasi rezolvare, copii!
Dintre toate sfaturile ce le veti primi aici, sa nu luati in seama nimic! Cel mai important pentru voi este sa va gasiti un duhovnic daca nu aveti! Sunteti in vacanta, aveti timp destul pentru a vorbi cu un preot. Cu frangere de inima si nadejde in mangaierea Domnului luati-va de mana si mergeti la Biserica! Doar duhovnicul va poate indruma cu adevarat!

Domnul cu voi, copii, si nu disperati !
Si mie mi s-a parut foarte plauzibila aceasta optiune, oricum 'atacurile' la adresa noastra nu ma supara deoarece sunt constient ca am gresit!
Reply With Quote
Vechi 27.07.2009, 14:35:50
potoceanc potoceanc is offline
Junior Member

Data înregistrării: 25.05.2009
Locație: Bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru potoceanc
Implicit

Din toate sfaturile ce le-ai primit, singurul care-ti este de folos este sa va duceti la duhovnic. Problema voastra incepe abia daca nu aveti un duhovnic, cu gasirea unui duhovnic iscusit. Ati calcat stramb, toti am facut-o. Important e sa doresti sa te ridici dupa ce ai cazut. Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 27.07.2009, 14:38:22
alinho alinho is offline
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de potoceanc Vezi mesajul
Din toate sfaturile ce le-ai primit, singurul care-ti este de folos este sa va duceti la duhovnic. Problema voastra incepe abia daca nu aveti un duhovnic, cu gasirea unui duhovnic iscusit. Ati calcat stramb, toti am facut-o. Important e sa doresti sa te ridici dupa ce ai cazut. Doamne ajuta!
Pai daca ea si parintii ei vor vrea ( in caz ca e insarcinata) sa faca avort , in tara asta eu nu pot face nimic, nu?
Reply With Quote
Vechi 27.07.2009, 14:38:43
radu_trandafir's Avatar
radu_trandafir radu_trandafir is offline
Member

Data înregistrării: 20.05.2009
Locație: Suceava
Implicit

Citat:
Pai din cauza adolescentei cred, oricum nu ne pare rau niciunuia ca am facut-o pentru ca ne iubim
"oricum 'atacurile' la adresa noastra nu ma supara deoarece sunt constient ca am gresit!"

Pai, esti constient ca ai gresit, dar cu toate astea nu-ti pare rau. Asta nu e bine. Trebuie sa va spovediti cat mai repede, iar duhovnicul cu siguranta vă va ajuta. In clipele astea, trebuie sa stai cat mai mult pe langa prietena ta, sa vada ca nu e singură si ca are pe cineva alaturi, pe care se poate baza.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2009, 14:41:14
alinho alinho is offline
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de radu_trandafir Vezi mesajul
"oricum 'atacurile' la adresa noastra nu ma supara deoarece sunt constient ca am gresit!"

Pai, esti constient ca ai gresit, dar cu toate astea nu-ti pare rau. Asta nu e bine. Trebuie sa va spovediti cat mai repede, iar duhovnicul cu siguranta vă va ajuta. In clipele astea, trebuie sa stai cat mai mult pe langa prietena ta, sa vada ca nu e singură si ca are pe cineva alaturi, pe care se poate baza.
Da , pai sunt in dilema, chiar ne`am intrebat unu pe altu daca ne pare rau si am raspuns cu "nu" .. si totusi din Biblie reiese ca am gresit...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Daruiti iubire prin sfatul vostru E_my Nunta 16 08.06.2011 19:32:09